VakıfBank 3-1 Türk Hava Yolları | MAÇ kararı-ÖZET

Bilgin

Global Mod
Global Mod
VakıfBank, Misli.com Sultanlar Ligi 8. haftasında Türk Hava Yolları’nı ağırladı. Sarı-siyahlılar rakibini 3-1 yenerek haftayı galibiyetle kapadı.

VakıfBank Spor Sarayı’ndaki çabanın birinci setini konuk grup 25-22 kazandı (0-1). İkinci sete 6-1’lik bir seri ile giren VakıfBank, kalan kısımda de üstünlüğü elden bırakmadı ve 25-16 ile durumu 1-1’e getirdi. Üçüncü sete de hayli süratli giren VakıfBank, 8-0’lık seri yakaladı. Set boyunca rakibine sadece 13 sayı veren sarı-siyahlılar, setlerde öne geçti (2-1). Büyük bir çekişmeye sahne olan son seti ise 27-25 hanesine yazdırmayı başaran VakıfBank, maçı 3-1 kazanarak bu sezonki 7. galibiyetini aldı.

VakıfBank’ta Paola Egonu 23 sayıyla karş��laşmanın en skorer ismi olurken; Gabi 19, Zehra Güneş ise 16 sayıyla çift hanelere ulaştı.

Giovanni Guidetti: Geri dönüşleri epey seviyorum

Müsabakanın akabinde açıklamalarda bulunan VakıfBank Başantrenörü Giovanni Guidetti, “Bizim için fazlaca kıymetli bir maçtı. Kuvvetli durumlarla baş etmeyi, birlikte oynamayı öğrenmemiz gereken bir devirdeyiz. Genç ve yeni bir ekibiz. Bu üslup maçlar bizi güçlendiriyor. Son sette geri düşmemize karşın maçı çevirdik. Geri dönüşleri hayli seviyorum. Bu ruhu muhafazamız lazım” tabirlerini kullandı.

VakıfBank sıradaki maçında, 3 Aralık Cumartesi 14.00’te, PTT’yi ağırlayacak.
 
Üst