U19 Ulusal Takım’ımıza 3 gol atan Leon Elshan kulüpsüz durumda!

Bilgin

Global Mod
Global Mod
U19 Ulusal Grubumuz, UEFA U19 Avrupa Şampiyonası Eleme Çeşidi birinci maçında karşılaştığı Lüksemburg ile 4-4 birliktee kaldı. Bulgaristan’da Albena 1 Stadyumu’nda oynanan ve İtalya Futbol Federasyonu’ndan Daniele Chiffi’nin yönettiği müsabakada Ulusal Ekibimizin gollerini 23.dakikada Burak İnce, 38.dakikada Sami Satılmış, 62.dakikada penaltıdan Başar Önal ve 76.dakikada Ayberk Karapo atarken, Lüksemburg’un gollerini 4, 13 ve 68.dakikalarda Leon Elshan ve 73.dakikada penaltıdan James Alves Rodrigues kaydetti.

U19 Ulusal Ekibimiz eleme çeşidindeki bir daha sonraki maçını 24 Eylül Cumartesi günü Azerbaycan ile oynayacak.

13 kümede birinci iki sırayı alacak grupların yanı sıra en güzel üçüncü grupla birlikte sıralamada birinci sırada bulunan Portekiz, 2023 bahar aylarında Seçkin Tıp’ta yer alacak. Seçkin Tıp’ta kümelerini başkan bitiren 7 ekibin yanı sıra konut sahibi Malta, 2023 yazında finallerde karşı karşıya gelecek.

Ev sahibi Malta, 2023 yazındaki finallere direkt katılacak. Finaller, 3-16 Temmuz 2023 tarihleri içinde düzenlenecek. UEFA U19 Avrupa Şampiyonası Finallerine 2024 yılında Kuzey İrlanda ve 2025 yılında Romanya mesken sahipliği yapacak.

KULÜBÜ BULUNMUYOR

Millilerimize güç anlar çıkartan ve maçta hat-trick yapan 18 yaşındaki Kosova asıllı forvet Leon Elshan’ın şu anda kulübü bulunmuyor.

Fanatik’in derlediği habere nazaran; mesleğine Ettelbrück altyapısında başlayan genç futbolcu Düdelingen, Nürnberg ve ve son olarak da Hollanda takımlarından Roda’nın altyapılarında forma giydi. Genç futbolcunun UEFA U19 Avrupa Şampiyonası Eleme Tipi’nde gösterdiği performansın akabinde yeni adresinin neresi olacağı büyük merak konusu oldu.

Sol ayağını âlâ bir biçimde kullanan Leon Elshan gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti.
 
Üst