Hull City forması giyen Ozan Tufan: Dünya Kupası’nda olmak bizim için bir erdem ve gurur olurdu

Bilgin

Global Mod
Global Mod
İngiltere Championship ekiplerinden Hull City, Dünya Kupası içinde hazırlıklarını yapmak üzere Antalya’ya geldi. Grup kafilesinde yer alan Ozan Tufan, Antalya’ya geldikleri için heyecanlı olduklarını söylemiş oldu. Tufan ayrıyeten, A Ulusal Kadro’nun Dünya Kupası’nda olmasını canı gönülden istediklerini lakin kimi vakit bu biçimde yanılgıların olduğunu söylemiş oldu.

İngiltere Championship takımı Hull City, 2022 FIFA Dünya Kupası içinde hazırlıklarını yapmak üzere Antalya’ya geldi. Kafilede bulunan Ozan Tufan, havalimanı çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

“HEYECANLIYIZ”

Antalya’ya geldikleri için keyifli olduklarını tabir eden Ozan Tufan, “Buraya geldiğimiz için memnunuz. Düzgün bir kamp devri geçireceğimizi düşünüyorum. Onun için buraya geldik. Grup ile bir arada güzel bir hava yakalayacağız. Heyecanlıyız, yarından itibaren burada çalışacağız” dedi.

“ÇALIŞIP EN ÂLÂ FORMDA GİDECEĞİZ”

Antalya’ya iş için geldiklerini lisana getiren Ozan Tufan, “Vatanımızı özledik. Buraya geldiğimiz için epeyce memnunum. Natürel ki de iş için geldik. Çalışıp en güzel biçimde geri döneceğiz ve ligimize devam edeceğiz” diye konuştu.

“HEDEFLERİMİZ VAR VE ONLARI GERÇEKLEŞTİREBİLİRSEK BİZİM İÇİN HOŞ OLUR”

Dünya Kupası öncesi ligde yeterli gitmeyen bir durum olduğu ve teknik yönetici değişikliğinin yaşandığı sorusuna Tufan, “Futbol bu, her şey yeterli gitmeyebilir. Vakit zaman bu türlü sorunlar olabiliyor. Şu anda ligde bulunduğumuz pozisyondan memnun değiliz. Onu düzeltmek için buradayız. Elimizden geleni yapacağız. Dünya Kupası içinden daha sonra daha uygun bir Hull City için elimizden gelenin en uygununu yapmayı düşünüyoruz. Onun için buraya çalışmaya geldik. Uğraşımızı göstereceğiz. Gayelerimiz var ve onları gerçekleştirebilirsek bizim için hoş olur” biçiminde karşılık verdi.

“DÜNYA KUPASI’NDA OLMAYI CANI GÖNÜLDEN İSTERDİK”

A Ulusal Kadro’nun Dünya Kupası’nda olmamasını üzücü olarak niteleyen başarılı orta saha oyuncusu, “Genç bir ekibimiz ve takımımız var. Orada olmak bizim için bir erdem ve gurur olurdu. Bunu canı gönülden çok isterdik ancak futbolda kimi vakit kusurlar oluyor. Kısmet diyelim, kimi vakit olmuyor. O sebepten dolayı kaçırdığımızı düşünüyorum. Favori ekibim yok lakin biz de izleyip takip ediyoruz” dedi.
 
Üst