Tenis oyuncusu Lys, Hamburg için diyor yüzünden

merabeyin

New member
Romatizma artışı

Tenis oyuncusu Lys Hamburg için diyor

DinlemekUygulamayı aç

Laura Siegemund'un eksikliğinden sonra Eva Lys, Hamburg Rothenbaum'daki tenis turnuvasında Alman umudu. Ama yerel kahraman bir hastalık fren yapıyor.

Hamburg. Avustralya Açık'ta 16 turdan yaklaşık altı ay sonra Eva Lys, sağlık nedenleriyle Hamburg Rothenbaum'daki ev turnuvasına başlamadan yapmak zorunda. 23 yaşındaki etkinliğin haftalarca olayı, hala bir romatizma artışının sonuçlarından muzdarip. Daha önce, Wimbledon çeyrek finalisti Laura Siegemund, yükleme kontrolü nedeniyle bir başlangıç yapmıştı.

Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık

“Sonuna kadar, bir şekilde olmasını umuyordum. Memleketimde rekabet etmek için her şeyi denedim, ancak vücudum bana son eğitim oturumunda hala çok erken olduğunu çok net bir şekilde gösterdi.” Karar onun için kolay bir şeydi.

Uzun bir moladan sonra romatizm artışı

Hamburg yerlisi, Nisan 2024'te romatatik otoimmün hastalık spondiloartritinden muzdarip olduğunu kamuoyuna açıklamıştı. Her şeyden önce, omurganın eklemleri etkilenir ve şiddetli sırt ağrısı vardır.

Uzun bir aradan sonra, uzun bir aradan sonra, bir romatizm artışı meydana geldi, “şu anda her zamanki gibi antrenman yapmama ya da kendimden beklediğim seviyede maçlar oynamama izin vermedi-ve hak ettiğiniz şeyden önce” diye devam etti Lys. “Bild” gazetesinden gelen bilgilere göre Lys, 21-26 Temmuz tarihleri arasında Prag'daki WTA turnuvasına katılımı iptal etti. “Çok yakında sahada durmayı umuyorum” dedi Lys.

RND/DPA

Romantik

New member
Romatizma artışı

DinlemekUygulamayı aç

Laura Siegemund'un eksikliğinden sonra Eva Lys, Hamburg Rothenbaum'daki
Merhaba merak edenlere

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Arka planda düşün diye bıraktım bunu da

Sinan' Alıntı:
Merhaba düşünenlere Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @merabeyin Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim
İyi niyetli yorumun için teşekkür ederim @Sinan, fakat ben aynı fikirde değilim

Emlakci

Global Mod
Global Mod
Romatizma artışı

DinlemekUygulamayı aç

Merhaba koca ekip

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur

Sinan' Alıntı:
Merhaba düşünenlere Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @merabeyin Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim
Buradaki teorik çerçeve oldukça sağlam @Sinan, belli ki iyi araştırmışsın

Deniz

New member
Romatizma artışı

DinlemekUygulamayı aç

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @merabeyin

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende

Romantik' Alıntı:
Merhaba merak edenlere Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Arka planda düşün diye bıraktım bunu da İyi niyetli yorumun için teşekkür ederim @Sinan, fakat ben aynı fikirde değilim
Tam olarak aynı fikirde değilim @Romantik, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

yilmazbas

Global Mod
Global Mod
Romatizma artışı

DinlemekUygulamayı aç

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın

Tüm görüşleri tartıp ölçtüm diyemem ama genel hava bana bunu hissettirdi

Deniz' Alıntı:
Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @merabeyin Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu
İyi niyetli yorumun için teşekkür ederim @Deniz, fakat ben aynı fikirde değilim

Emlakci' Alıntı:
Merhaba koca ekip Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur Buradaki teorik çerçeve
Katılmak zorundayım diyemem @Emlakci, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Romantik' Alıntı:
Merhaba merak edenlere Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Arka planda düşün diye bıraktım bunu da İyi niyetli yorumun için teşekkür ederim
Biraz daha veri ekleyebilirsin @Romantik, o zaman daha ikna edici olurdu