Sergio Aguero futbola geri dönüyor! Yeni grubuyla mukaveleyi imzaladı

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Sergio ‘Kun’ Aguero bir daha futbol oynayacak. Barcelona’dan 2021 yılında kalbinden rahatsızlandığı için futbola veda etmek zorunda kalan Kun Aguero bir daha yeşil alanlara dönüyor. Arjantinlinin yeni durağı Barcelona’yla birebir isimli Ekvador grubu Barcelona de Guayaquil olacak. Aguero da kubüp lideri ve eski oyuncu Carlos Alejandro Alfaro Moreno’yla yaptığı görüşmenin akabinde teklifi kabul ettiğini deklare etti.

“YENİDEN OYNAMAK İÇİN HEYECANLANIYORUM”

Kun Aguero de bir daha futbol oynamasıyla ilgili olarak, “bir daha oynamak için heyecanlanıyorum. Kendimi âlâ hissediyorum. Şimdiden idmanlara başladım, Noche Amarilla için oynayabileceğim. Kardiyologdan yardım aldım. Kendimi sahiden âlâ hissediyorum, her şeyi denetim eden bir çipim var, bu türlü oynayabiliyorum. 15 gün ortasında İspanyol Barcelona’daki arkadaşlarımla bir maç oynayacağım” dedi.

Transferinin Katar’daki Dünya Kupası sırasında görüşüldüğünü açıklayan Aguro, “Katar’da yemek yemeğe gittim ve Ekdavor’un Dünya Kupası’ndaki birinci maçını izlerken kimi Barcelona taraftarları beni tanıdı ve gelip kulüpleri için oynayıp oynamayacağımı sordu. Sürprizi ele vermemek için sessiz kalmam gerekiyordu” sözünü kullandı.

Barcelona de Guayaquil de tranfseri toplumsal medya hesabından duyurdu.

¡Sergio Agüero, la estrella de la #NA2023!
🤟

Mira al Kun
🇦🇷
en vivo por https://t.co/gk0j4XFOzb
▶

Presentado por #BetanoEcuador.#AgueroNA2023 #NocheAmarilla
🎆
pic.twitter.com/44vaKxwipG

— BARCELONA S.C. (@BarcelonaSC) January 8, 2023