Niklas Süle'ye veda mı? Borussia Dortmund muhtemelen satışa hazır

merabeyin

New member
Niklas Süle artık Borussia Dortmund'da yedek oyuncu rolünün ötesine geçemez. Cumartesi günü FC Augsburg'a karşı (5-1), stoper bir kez daha 90 dakikadan fazla oynayabildi ancak teknik direktör Edin Terzic önemli maçlarda Mats Hummels ve Nico Schlotterbeck ikilisine güveniyor. Ödemeli TV kanalından bir rapor Gökyüzü Ona göre Revierklub artık Süle'yi yaz aylarında satmaya bile hazırlanıyor.


Devamını oku sonra Reklamcılık


Devamını oku sonra Reklamcılık


Buna göre BVB'deki sorumlular, defansın “davranışından ve profesyonelliğinden memnun değil”. Süle aynı zamanda Dortmund'un yıllık 11 milyon avroluk maaşıyla en çok kazanan isimlerinden biri olduğu için, Dortmund'un satılması durumunda yüksek maaş maliyetlerinden tasarruf edilebilir. 49 kez forma giyen Alman milli oyuncunun sözleşmesi 30 Haziran 2026'ya kadar devam ediyor. Gökyüzü Ancak Süle'nin başarıları nedeniyle 28 yaşındaki oyuncu için şu anda “pek pazar” kalmadığını da belirtiyor.

Süle, 2022 yazında bedelsiz olarak FC Bayern'den BVB'ye transfer oldu ve o tarihten bu yana siyah-beyazlılarda 70 resmi maça çıktı. Üç gol attı, dört asist yaptı. Alman milli takımının geçen Mart ayında Fransa (2-0) ve Hollanda (2-1) ile oynadığı uluslararası maçlar için milli antrenör Julian Nagelsmann tarafından aday gösterilmemişti. Gelecek yaz kendi evinde oynanacak Avrupa Şampiyonasına katılım artık sorun değil.
 
Üst