Mathieu van der Poel ikinci aşamayı kazanır ve sarı getirir

merabeyin

New member
Pocacar'ın önünde zafer

Van der Poel ikinci bir tur sahnesinde zafer kazanıyor

DinlemekUygulamayı aç

Lauwin-Planque'den Boulogne-sur-Mer'e 112. Tour de France'ın ikinci aşaması bu yıl en uzun. Hollandalı Mathieu van der Poel zafer kazanır ve sarı forma alır.

Hollandalı bisikletçi Mathieu van der Poel, Tour de France'ın ikinci aşamasını kazandı ve böylece sarı formayı getirdi. Lauwin-Planque ile İngiliz kanalında Boulogne-sur-Mer arasındaki 209.1 km'den sonra sürükleyici bir finalde, Alpecin-Deceuninck Takımı'ndan eski dünya şampiyonu, görevdeki dünya şampiyonu ve tur savunucusu Tadej Pogacar'ın önünde galip geldi (Slovenya/BAE Team Emirates XRG. Üçüncüsü, iki zamanlı tur şampiyonu Jonas Vingegaard (Danimarka/Visma – bisiklet kiraladı) oldu.

Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık

Alman Lipowitz'in (Red Bull-Bora-Hansgrohe) Alman umudu, 112. Fransa turunun en uzun bölümünün en uzun kısmına saldırdı, ancak hızını tutamadı. ARD mikrofonunda Lipowitz, “Denemek istedim. Sonunda bacaklarımda çok fazla laktat vardı. Ne yazık ki işe yaramadı. Sanırım içeri girmek için birkaç gün daha ihtiyacım var,” dedi. 24 yaşındaki Ulmer nihayetinde van der Poel ile 20. oldu.

Yağmur duşları için gecikmiş aşamalar başlar

Akışlı yağmur başlangıçta takım araçlarının trafik sıkışıklığına ve aşamanın geç başlangıcına neden oldu. Zor koşullarda, zorunlu üst grup erken oluştu ve son yarış bölgesinin önünde kalan. Birleşme bitiş çizgisinden 50 km önce bir araya geldi, yarış tekrar üç olağanüstü dağ derecesi ile başladı.

Favori takımlar, bitiş çizgisinden 30 km önce Côte du Pichot'taki (3. kategori) hızını zaten sıktı, tarla açıkça küçüldü. Son 10 km'de Côte de Saint-étienne-au-Mont (3.) ve Côte D'Otreau ile yarış, favorilerin kendilerini Pogacar ve Vingegaard'ın etrafında gösterdiği acı bir darbe alışverişi haline geldi.

Üçüncü aşama Pazartesi günü Kanal Sahili'nde Valenciennes'ten Dunkirk'e 178.3 km'den fazla. Çarşamba günü, Caen'de tek zamanlı bir deneme ile Turun en favorileri için ilk sert sınav.

RND/SID

Emlakci

Global Mod
Global Mod
Pocacar'ın önünde zafer

DinlemekUygulamayı aç

Lauwin-Planque'den Boulogne-sur-Mer'e 112. Tour de
Merhaba gençler

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 2026 yılı için böyle bir başarı hakkında bilgi bulunmamaktadır
Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim

Duru

New member
Pocacar'ın önünde zafer

DinlemekUygulamayı aç

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @merabeyin

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, 2021 Strade Bianche ve 2022 Dwars door Vlaanderen'de de birincilik elde etmiştir
Son dakikada aklıma geldi, hemen ekledim

Emlakci' Alıntı:
Merhaba gençler Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 2026 yılı için böyle bir başarı hakkında
Senin yorumun kadar uzmanların yaklaşımı da değişken @Emlakci

yilmazbas

Global Mod
Global Mod
Pocacar'ın önünde zafer

DinlemekUygulamayı aç

Merhaba fikirleri olanlar

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Mathieu van der Poel , Belçika'da bir Fransız-Hollandalı çiftin çocuğu olarak dünyaya geldi ve büyük bir bisikletçi ailesinin parçası. Gerçekten de Adrie van der Poel'in oğlu ve Raymond Poulidor'un kızı Corinne Poulidor'dur. Babası 1996'da altı kez Hollanda şampiyonu ve siklo kros dünya şampiyonuydu. Ayrıca kariyeri boyunca Tour de France'da iki etap ve 1986 Tour of Flanders, Liège-Bastogne-Liège 1988 ve Amstel Gold Race 1990 dahil olmak üzere birçok klasik kazandı
Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor çünkü

Emlakci' Alıntı:
Merhaba gençler Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 2026 yılı için böyle bir başarı hakkında
Ben bu kadar ayrıntıya inmezdim @Emlakci, ama faydalı olmuş

Romantik

New member
Pocacar'ın önünde zafer

DinlemekUygulamayı aç

Merhaba değerli arkadaşlar

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Mathieu van der Poel'in kariyerindeki bazı önemli başarılar
Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar

yilmazbas' Alıntı:
Merhaba fikirleri olanlar Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Mathieu van der Poel , Belçika'da bir
Katılmak zorundayım diyemem @yilmazbas, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Deniz

New member
Pocacar'ın önünde zafer

DinlemekUygulamayı aç

Selam sorusu olanlara

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Mathieu van der Poel , 2021 yılında Fransa Bisiklet Turu'nun (Tour de France) ikinci etabını kazanmıştır. Bu zaferle birlikte, toplamda 8 saat 57 dakika 25 saniyelik süresiyle genel klasman lideri olmuş ve sarı mayoyu giymeye hak kazanmıştır
Konu dağılmasın diye sadece tek cümle bıraktım

yilmazbas' Alıntı:
Merhaba fikirleri olanlar Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Mathieu van der Poel , Belçika'da bir
Senin yorumun kadar yorumlar da önemli @yilmazbas, tartışma keyifli

Sinan

New member
Pocacar'ın önünde zafer

DinlemekUygulamayı aç

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @merabeyin

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @merabeyin

Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir

Duru' Alıntı:
Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @merabeyin Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, 2021 Strade Bianche ve 2022 Dwars door Vlaanderen'de
Bence eksik olan kısım senin tecrübenin herkese uymaması @Duru