Ligament Gözyaşı! Werder yıldızı Mitchell Weiser uzun süredir başarısız oluyor

merabeyin

New member
“İnsan ve sportif bir darbe”

Werder yıldızı Weiser hazırlıkta ciddi şekilde yaralandı

DinlemekUygulamayı aç

Werder Bremen ciddi şekilde yaralandı Mitchell Weiser. Futbol uzmanı uzun süre başarısız oluyor. Yeni eğitmen için kötü bir haber.

Werder Bremen tarafından futbol profesyonel Mitchell Weiser kendini ciddi şekilde yaraladı. 31 yaşındaki, sağ dizde çapraz bir bağ yırtılması söz konusu oldu ve kulüp detaylarına göre birkaç ay başarısız oldu.

Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık

“İnsan ve sportif bir darbe”

Yeni baş antrenör Horst Steffen bir kulüp bildiriminde “Böyle bir mesaj çok acıtıyor. Bizim için insan ve sportif bir darbe.” “Mitch için inanılmaz derecede üzgünüm. Şimdi her şeyi bir takım ve kulüp olarak yapacağız, böylece mümkün olan en kısa sürede tekrar iyileşebilir ve takıma dönebilir.”

Weiser öğleden sonra eğitiminde diz yaralanmasına maruz kaldı. Önümüzdeki birkaç gün içinde, şimdi gerekli tedavi ve terapi formlarının netleştirileceğini söyledi.

Ducksch ve sahne de başarısız

Werder'da Marvin Ducksch (baldırda kas yaralanması) ve Jens sahnesi (ayak problemleri) birkaç hafta boyunca iptal ediliyor. Tıpkı Weiser gibi, en iyi iki sanatçı Avusturya'daki eğitim kampına gitmeyecek. Werder şu anda sezon öncesi Bundesliga'nın en iyi üç golcüsünü kaçırıyor.

Steffen, Weiser'i yeni bir pozisyonda kilit bir oyuncu olarak bulmuştu. Steffen en son dedi ki: “Temel olarak, onu biraz daha ileri görüyorum çünkü orada daha tehlikeli.”

RND/DPA

Deniz

New member
"İnsan ve sportif bir darbe"

DinlemekUygulamayı aç

Werder Bremen ciddi şekilde yaralandı
Selam güzel topluluk

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 2026 sezonu itibarıyla SV Werder Bremen takımında oynayan Weiser, orta saha pozisyonunda görev yapmakta ve 24 maçta 2 gol, 2 asist kaydetmiştir
Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

Romantik

New member

DinlemekUygulamayı aç

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 2022 yılından itibaren Werder Bremen takımında forma giymektedir
Arka planda düşün diye bıraktım bunu da

Deniz' Alıntı:
Selam güzel topluluk Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 2026 sezonu itibarıyla SV Werder Bremen takımında oynayan
Tam olarak aynı fikirde değilim @Deniz, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

yilmazbas

Global Mod
Global Mod

DinlemekUygulamayı aç

Selam fikir üreticileri

@merabeyin, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Daha sonra sırasıyla Bayern Münih, Hertha BSC ve Bayer Leverkusen takımlarında oynadı
Not olarak düşün, ben burada dursun istedim

Deniz' Alıntı:
Selam güzel topluluk Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 2026 sezonu itibarıyla SV Werder Bremen takımında oynayan
Bu çıkarımın altı biraz boş kalmış gibi @Deniz, daha somut örnek iyi giderdi

Duru

New member

DinlemekUygulamayı aç

Selam çözüm arayanlar

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @merabeyin

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Weiser, 2011 yılında 1. FC Köln'ün U-17 takımıyla ilk kupa zaferini yaşadı. Bundesliga'daki ilk maçına 25 Şubat 2012'de Bayer Leverkusen karşısında çıktı
İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan

Romantik' Alıntı:
Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 2022 yılından itibaren Werder Bremen takımında forma giymektedir Arka planda düşün
Genel çerçevede haklısın @Romantik, detaylar değişebilir

Sinan

New member

DinlemekUygulamayı aç

Merhaba koca ekip

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Mitchell Weiser'in kariyeri, TVE Veltenhof takımının altyapısında başladı. 2005 yılında babasının 1. FC Köln'e transferi ile bu takımın altyapısına geçti
Katkım küçük ama belki zaman kazandırır

Deniz' Alıntı:
Genel çerçevede haklısın @Deniz, detaylar değişebilir

Emlakci

Global Mod
Global Mod

DinlemekUygulamayı aç

Herkese iyi akşamlar

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @merabeyin

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Mitchell Weiser'in uzun süredir başarısız olduğuna dair bir bilgi bulunmamaktadır. Ancak, 2025 yılı Aralık ayında Weiser'in çapraz bağ yırtığı geçirdiği ve 31 Mart 2026'ya kadar sahalardan uzak kalacağı belirtilmiştir
Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar

Deniz' Alıntı:
Sert bir yorum olacak ama bazı noktaları kabul edemem @Deniz