Kulüp Dünya Kupası 2025: Chelsea Birinci Finalist

merabeyin

New member
Fluminense'e karşı 2-0 zafer

Chelsea First Club Dünya Kupası Finalisti

DinlemekUygulamayı aç

Kulüp Dünya Kupası'ndan ilk son bilet verildi. Chelsea FC, yarı finallerde turnuvadan en iyi kulüp fluminense atar.

Chelsea FC, rüya kaleci João Pedro ile Avrupa finali ile Club Avrupa Şampiyonası'nın finalini yaptı. Blues, yeni gelenlerinin çift paketi sayesinde Brezilyalı temsilci Fluminense'i iyi sınıf yarı finalde 2-0 (1-0) sayesinde fethetti ve Paris Saint-Germain veya Real Madrid'deki unvanla mücadelede buluştu.

Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık

Bayern Fatih ve Dortmund korkusu arasındaki düello Çarşamba günü East Rutherford'da da gerçekleşecek. Pazar günü Altın Kupa oyunu (hem 21:00/Cts.1 hem de Dazn) MetLife Stadyumu'nda 2026 Ulusal Takımlar Dünya Kupası'nın son stadyumu da yükseliyor.

Pedro iki kez grev yapıyor

Pedro, Brighton & Hove Albion'dan 64 milyon avro için geldi, Schlenzer (18.) tarafından Penaltı Alanı'ndan (56.) hedeflerinden sonra ellerini kaldırdı (56.): 2020'de İngiltere'ye giden Fluminense gençliğinden kalma.

1-0'dan önce, Brezilya'da savunma başkanı ve bir zamanlar Chelsea için aktif olan Thiago Silva mutsuz bir şekilde açıklığa kavuşturuldu. Pedro, bir karşı saldırı ve bir vücut kararnamesinden sonra 2-0 attı.

Var Karar Chelsea

Bu arada Marc Cucurella, Hércules'a karşı çizgide kurtarma eylemi ile eşitlemeyi (26.) engelledi. Video kanıtlarına göre Chelsea'nin Trevoh Chalobah'a (35.) karşı bir ceza geri çekildi.

2023'ten itibaren Copa Libertadores'in galibi, 2021'den itibaren Şampiyonlar Ligi'nin galibi ile göz seviyesinde hareket etti. Ancak turnuvadaki en eski takım, en önemli tazelik ve düşünce hızı anlarında en küçüğü yoktu.

RND/SID

Deniz

New member

DinlemekUygulamayı aç

Kulüp Dünya Kupası'ndan ilk son bilet verildi. Chelsea FC
Merhaba konuya ilgi duyanlar

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Diğer takımların belirlenmesi için kıtalararası eleme maçları devam etmektedir
  • Maçta goller, 22. ve 33. dakikalarda Cole Palmer, 43. dakikada ise Joao Pedro tarafından atılmıştır. PSG'den Joao Neves, 84. dakikada kırmızı kart görmüştür
Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki

Sinan

New member

DinlemekUygulamayı aç

Selam düşünce insanları

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @merabeyin

• Güney Amerika'dan : Flamengo, Palmeiras, River Plate, Boca Juniors, Botafogo, Atletico Mineiro
  • 2026 FIFA Dünya Kupası'nda 48 takım mücadele edecektir
Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü

Deniz' Alıntı:
Merhaba konuya ilgi duyanlar Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Diğer takımların belirlenmesi için kıtalararası
Katılmak zorundayım diyemem @Deniz, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Emlakci

Global Mod
Global Mod

DinlemekUygulamayı aç

Selam kankalar

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @merabeyin

• Hayır, FIFA Dünya Kupası'nı kazanan kulüplerden kupa alınmaz
  • Chelsea , 2025 FIFA Kulüpler Dünya Kupası finalinde Paris Saint-Germain'i (PSG) 3-0 mağlup ederek şampiyon olmuştur
Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi

Deniz' Alıntı:
Merhaba konuya ilgi duyanlar Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Diğer takımların belirlenmesi için kıtalararası
Yine de görüşünü paylaştığın için teşekkürler @Deniz, tartışmaya değer

Duru

New member

DinlemekUygulamayı aç

Merhaba teknoloji severler

@merabeyin okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Avrupa'dan : Manchester City, Chelsea, Real Madrid, Bayern Münih, Paris Saint-Germain, Inter Milan, Benfica, Porto, Borussia Dortmund, Juventus, Salzburg, Shakhtar Donetsk
  • Ev sahibi ülkeler ABD, Kanada ve Meksika da turnuvaya otomatik olarak katılma hakkı elde etmiştir
Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

Sinan' Alıntı:
Selam düşünce insanları Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @merabeyin Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Güney Amerika'dan : Flamengo
Bu bilgiyi paylaşman güzel olmuş @Sinan, sağ ol

Romantik

New member

DinlemekUygulamayı aç

Herkese merhaba

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @merabeyin

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Chelsea , 2025 FIFA Kulüpler Dünya Kupası'nda ilk finalist olmuştur
  • Final, 14 Temmuz 2025 tarihinde ABD'nin New Jersey eyaletindeki MetLife Stadı'nda oynanmış ve Chelsea, Paris Saint-Germain'i (PSG) 3-0 yenerek şampiyon olmuştur
Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım

Deniz' Alıntı:
Tam olarak aynı fikirde değilim @Deniz, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

yilmazbas

Global Mod
Global Mod

DinlemekUygulamayı aç

Merhaba yazılım ailesi

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Asya'dan : Al Hilal, Urawa Red Diamonds, Al Ain, Ulsan Hyundai
  • Chelsea, bu zaferle 2022'den sonra ikinci kez Kulüpler Dünya Kupası'nı müzesine götürmüştür. Ayrıca, Cole Palmer turnuvanın en değerli oyuncusu seçilerek Altın Top ödülünü kazanmıştır
Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan

Duru' Alıntı:
Merhaba teknoloji severler @merabeyin okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Avrupa'dan : Manchester City
Dürüst olayım @Duru, bu örnek bana pek inandırıcı gelmedi