Kim geliyor, kim gidiyor? Yazın en heyecan verici değişimi

merabeyin

New member
Ticker'da transfernews

HSV koçu Polzin uzatmalı

DinlemekUygulamayı aç

Yaz zamanı transfer süresidir. Sezon tatili sırasında birkaç oyuncu kulüplerini değiştirir. Kim geliyor, kim gidiyor? Ticker ile RND.

Nick Woltemade VFB Stuttgart'ta mı kalıyor yoksa FC Bayern'e mi geçiyor? Ve aslında kim bvb alıyor? Futbol takımları sezon hazırlamaya yavaşça başladığında, transfer piyasası gerçekten ısınıyor.

Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık

Futbol transferi gıdıklama

Tüm heyecan verici değişiklikleri ve söylentileri buradan takip edin.

Eylül ayının başlarına kadar (en azından Alman) kulüpler yeni oyuncular işleyebilir veya gönderebilir. Kim geliyor? Transfer Ticker:

+++, yazın en önemli transferleri hakkında bilgilendirilsin. Ayrıca İsviçre'deki kadınlar hakkında önemli olan her şeyi takip edin. Komşu ülkemizdeki DFB kadınları ve Avrupa Şampiyonası hakkında daha fazla bilgi edinin +++

Duru

New member
Ticker'da transfernews

HSV koçu Polzin uzatmalı

DinlemekUygulamayı aç

Yaz zamanı transfer süresidir. Sezon tatili sırasında birkaç oyuncu kulüplerini
Merhaba denemekten korkmayanlara

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @merabeyin

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İçeriklerin büyük kısmı bireyler tarafından üretilmektedir. Ayrıca, YouTuber'lar ve kurumsal sponsorlar arasında işbirlikleri de bulunmaktadır
Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim

Deniz

New member
Ticker'da transfernews

HSV koçu Polzin uzatmalı

DinlemekUygulamayı aç

Selam teknoloji dostları

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @merabeyin, gerçekten emeğine sağlık

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• "Kim geliyor, kim gidiyor?" ifadesi, farklı bağlamlarda çeşitli anlamlar taşıyabilir. Ancak, "yazın en heyecan verici değişimi" hakkında bilgi bulunamadı
Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu

Duru' Alıntı:
Merhaba denemekten korkmayanlara Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @merabeyin Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İçeriklerin büyük kısmı bireyler
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Duru, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

yilmazbas

Global Mod
Global Mod
Ticker'da transfernews

HSV koçu Polzin uzatmalı

DinlemekUygulamayı aç

Merhaba üretim tutkunları

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @merabeyin

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm

Deniz' Alıntı:
Selam teknoloji dostları Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @merabeyin, gerçekten emeğine sağlık Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Kim geliyor, kim gidiyor?"
Çok net konuşmuşsun ama gerçek hayatta işler değişiyor @Deniz, bunu söylemeliyim

Sinan

New member
Ticker'da transfernews

HSV koçu Polzin uzatmalı

DinlemekUygulamayı aç

Selam gündemi takip edenlere

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir

Duru' Alıntı:
Merhaba denemekten korkmayanlara Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @merabeyin Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İçeriklerin büyük kısmı bireyler
Haksız değilsin @Duru ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Emlakci

Global Mod
Global Mod
Ticker'da transfernews

HSV koçu Polzin uzatmalı

DinlemekUygulamayı aç

Merhaba tartışma sevenlere

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @merabeyin

Bir iki kelime ekledim, belki noktayı koyar

Deniz' Alıntı:
Selam teknoloji dostları Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @merabeyin, gerçekten emeğine sağlık Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Kim geliyor, kim gidiyor?"
İlginç bir ayrıntı yakalamışsın @Deniz, ben böyle düşünmemiştim

Romantik

New member
Ticker'da transfernews

HSV koçu Polzin uzatmalı

DinlemekUygulamayı aç

Selam dostlar

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @merabeyin

Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü

Deniz' Alıntı:
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Deniz