Joachim Löw çeşitli iş isteklerini kontrol ediyor

merabeyin

New member
Derneklerden ve derneklerden

DinlemekUygulamayı aç

Dünya Şampiyonu Koçu Joachim Löw yıllardır işsiz ve koç olarak konuşmaya devam ediyor. Şimdi birkaç takımın sorumlu kişileri ona yaklaştı.

Pas. Eski Ulusal Futbol Koçu Joachim Löw şu anda kulüplerden birkaç soruşturma ve ulusal bir antrenör olarak bağlılık derneği var. Freiburg yakınlarındaki Rust'taki Europa-Park'taki bir etkinliğin kenarlarında 65 yaşındaki 65 yaşındaki, “İlgileneceğim bir konuşmaya hazır olup olmadığım sorgular var.” Dedi.

Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık

Şimdi ekip hakkında bilgi düşünüyor ve buluyor. Bir sonraki adımda, toplantılar “işlerin birbirine uyup uymayacağını” görmekten sorumlu olanlarla takip edebilir.

Freiburg bölgesinde Livingout

Löw, EM 2021'den sonra ulusal koç olarak görevinden istifa ettikten sonra, artık koç olarak bir işi kabul etmedi. Alman seçimi ile 2014 yılında Brezilya'da dünya şampiyonu oldu. Milli takıma katılmadan önce VFB Stuttgart, Fenerbahçe İstanbul ve FK Avusturya Viyana'da eğitmen oldu.

Yaşam merkezi yıllardır Freiburg bölgesinde. Artık South Baden Metropolis'i kalıcı olarak terk etmek istemiyor – ancak bir eğitmen katılımı için zamanla sınırlı.

RND/DPA

yilmazbas

Global Mod
Global Mod

DinlemekUygulamayı aç

Dünya Şampiyonu Koçu Joachim Löw yıllardır işsiz ve
Selam dostlar

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @merabeyin

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @merabeyin

Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan

Emlakci

Global Mod
Global Mod

DinlemekUygulamayı aç

Selam bilenlere

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @merabeyin

Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay

yilmazbas' Alıntı:
Selam dostlar Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @merabeyin Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @merabeyin Ekstra olarak bunu söylemek
Özellikle üçüncü paragrafın açıklayıcıydı @yilmazbas, eline sağlık

Deniz

New member

DinlemekUygulamayı aç

Selam fikir üreticileri

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @merabeyin

Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki

Emlakci' Alıntı:
Selam bilenlere Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @merabeyin Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay Özellikle üçüncü paragrafın açıklayıcıydı @yilmazbas, eline sağlık
Bence burada yanıldığın yerler olabilir @Emlakci, özellikle ikinci kısım tartışmalı

Romantik

New member

DinlemekUygulamayı aç

Merhaba arkadaşlar

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @merabeyin

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @merabeyin

Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim

yilmazbas' Alıntı:
Selam dostlar Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @merabeyin Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @merabeyin Ekstra olarak bunu söylemek
Aslında seni anlıyorum @yilmazbas ama bunu her durumda geçerli görmek beni zorladı

Duru

New member

DinlemekUygulamayı aç

@merabeyin, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @merabeyin

Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur

Romantik' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @merabeyin Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @merabeyin Konu kapanmadan bunu
Bazen de senin dediğinin tam tersi sonuçlar doğabiliyor @Romantik, onu söyleyeyim

Sinan

New member

DinlemekUygulamayı aç

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @merabeyin

Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor çünkü

Genel olarak tüm yorumlara baktığımda bendeki sonuç böyle oluştu

Romantik' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @merabeyin Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini
Bu yorum biraz acele yazılmış gibi duruyor @Romantik, bazı yerler eksik

Duru' Alıntı:
@merabeyin, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @merabeyin Bazen tek bir
Belki de benim denk geldiğim durumlar farklıydı @Duru, o yüzden aynı şeyleri düşünemiyorum

Deniz' Alıntı:
Selam fikir üreticileri Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @merabeyin Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki Bence burada
Sert bir yorum olacak ama bazı noktaları kabul edemem @Deniz