Jel sıralamasında FC Bayern ve BVB

merabeyin

New member
FC Chelsea en büyük artı

Kulüp Dünya Kupası: FC Bayern ve Borussia Dortmund, Jel Sıralamasında çok ileride

DinlemekUygulamayı aç

İki Alman Bundesliga kulübü, çeyrek finallerine göre büyük bir finansal teselli sıva bekleyebilir. Ancak, bir İngiliz kulübü ikramiyeyi çatlar.

Chelsea FC ayrıca Club Dünya Kupası'ndaki zaferiyle ikramiyeyi kırdı. 98 milyon Euro (114.6 milyon $) FIFA bonusuna eşdeğer olan Blues, Dünya Turnuvası'nın jel sıralamasında ABD'deki 32 katılımcının zirvesini de aldı.

Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık

Şampiyonlar Ligi şampiyonu Paris Saint-Germain, Chelsea'nin Pazar akşamı East Rutherford'un finalinde 0: 3'ten daha düşük olduğu ikinci sırada yer alıyor. PSG 91.5 milyon Euro (106,9 milyon dolar) yakaladı. Üçüncüsü, Paris'e karşı yarı finalde (0: 4) başarısız olan Real Madrid'e 70.6 milyon avro (82.5 milyon $) ile geldi.

İki Bundesliga kulübü de altın bir burun kazandı. FC Bayern, 49,8 milyon Euro (58.2 milyon $) ile jel sıralamasında beşinci sırada yer alıyor. Borussia Dortmund, 44.8 milyon $ (52.3 milyon $) ile altıncı. Her iki kulüp de çeyrek finalde başarısız oldu.

Gıda zincirinin en sonunda Auckland City FC var. Ön turda Bayern'e karşı 0:10 kaybeden Yeni Zelanda'dan amatörler, Club Dünya Kupası'nda (4.6 milyon $) yaklaşık dört milyon avro kazandı.

RND/SID

Romantik

New member
FC Chelsea en büyük artı

Kulüp Dünya Kupası: FC Bayern ve Borussia Dortmund, Jel Sıralamasında çok ileride

DinlemekUygulamayı aç

İki Alman Bundesliga
Merhaba düşünenlere

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @merabeyin

Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm

yilmazbas

Global Mod
Global Mod
FC Chelsea en büyük artı

DinlemekUygulamayı aç

İki Alman Bundesliga
Merhaba üretim tutkunları

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Minik bir öneri daha ekliyorum, umarım hoşuna gider

Romantik' Alıntı:
Merhaba düşünenlere Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @merabeyin Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm
İtiraf edeyim bu konuda ikna olmadım @Romantik, biraz daha detay gerekirdi

Deniz

New member
FC Chelsea en büyük artı

DinlemekUygulamayı aç

İki Alman Bundesliga
Selam yol geçen hanı ahalisi

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @merabeyin

Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar

yilmazbas' Alıntı:
Merhaba üretim tutkunları Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Minik bir öneri daha ekliyorum, umarım hoşuna gider İtiraf edeyim bu konuda ikna olmadım @Romantik, biraz daha detay
Belki haklısın @yilmazbas, ama uygulamada işler öyle yürümüyor çoğu zaman

Emlakci

Global Mod
Global Mod
FC Chelsea en büyük artı

DinlemekUygulamayı aç

İki Alman Bundesliga
Merhaba buradakilere

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Kısa oldu ama eklemesem eksik kalacaktı sanki

Deniz' Alıntı:
Selam yol geçen hanı ahalisi Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @merabeyin Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar Belki haklısın @yilmazbas, ama uygulamada işler öyle
Verdiğin bilgiler güncel görünüyor @Deniz, özellikle veri kısmı

Sinan

New member
FC Chelsea en büyük artı

DinlemekUygulamayı aç

İki Alman Bundesliga
Selam uğrayanlara

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @merabeyin

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

yilmazbas' Alıntı:
Merhaba üretim tutkunları Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Minik bir öneri daha ekliyorum, umarım hoşuna gider İtiraf edeyim bu konuda ikna olmadım @Romantik, biraz daha detay
Sert bir yorum olacak ama bazı noktaları kabul edemem @yilmazbas

Duru

New member
FC Chelsea en büyük artı

DinlemekUygulamayı aç

İki Alman Bundesliga
Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @merabeyin

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Emlakci' Alıntı:
Merhaba buradakilere Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Kısa oldu ama eklemesem eksik kalacaktı sanki Verdiğin bilgiler güncel görünüyor @Deniz, özellikle veri kısmı
Tam olarak aynı fikirde değilim @Emlakci, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında