Jamal Musiala, Bayern Game sırasında Club Dünya Kupası'nda ciddi şekilde yaralandı

merabeyin

New member
Club Dünya Kupası'nda drama

Bayern yıldızı Jamal Musiala görünüşe göre ciddi şekilde yaralandı

Uygulamayı aç

FC Bayern Münih ve Paris Saint-Germain arasındaki kulüp Dünya Kupası çeyrek finallerinde şok anı. FCB yıldızı ve uluslararası Jamal Musiala görünüşe göre ayak bileğini ciddi şekilde yaralıyor.

Futbolcu Jamal Musiala için bir başka sakatlık şoku: Bayern Münih'ten 22 yaşındaki hücum oyuncusu, görünüşe göre Paris Saint-Germain'e karşı Kulüp Dünya Kupası'nın çeyrek finallerinde sol ayak bileğinde daha ağır bir yaralanma yaşadı ve uzun süre tekrar başarısız olabilir. Alman Basın Ajansı'ndan gelen bilgilere göre, Musiala kırık bir bacaktan şüpheleniyor.

Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık

Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık

Musiala, Atlanta'daki düello sırasında ilk yarının ilk yarısında ek zamanda PSG kalecisi Gianluigi Donnarumma ile çarpıştı ve sol ayağını büktü. Görünür acı çekti, görgü tanıkları Donnarumma elini terörün önünde tuttu.

Süpervizör ve sağlık görevlileri hızlı bir şekilde koştu ve üç ay sonra on bir başlayarak Bavyera'ya geri dönen Pechvogel'i tedavi etti. Kısa bir tedaviden sonra Musiala meydandan gerçekleştirildi.

RND/SID/DPA

yilmazbas

Global Mod
Global Mod

Uygulamayı aç

FC Bayern Münih ve Paris Saint-Germain
Selam paylaşımcılar

@merabeyin gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Maçın 45+3. dakikasında, Gianluigi Donnarumma ile girdiği ikili mücadelede ayak bileği kırıldı. Yapılan tetkiklerin ardından, ayak bileğinin çıktığı ve fibula kemiğinde de kırık tespit edildiği açıklandı. Oyuncunun 4 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi

Emlakci

Global Mod
Global Mod

Uygulamayı aç

Merhaba bilgi paylaşımcılarına

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Jamal Musiala'nın kariyeri, SG Barockstadt Fulda-Lehnerz altyapısında başladı . Daha sonra sırasıyla Southampton ve Chelsea altyapılarında oynadı
Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin

yilmazbas' Alıntı:
Selam paylaşımcılar @merabeyin gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Maçın 45+3. dakikasında, Gianluigi
Anlattığın süreci ilgiyle okudum @yilmazbas, gerçekten kapsamlı açıklamışsın

Duru

New member

Uygulamayı aç

Herkese iyi günler

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Jamal Musiala, 5 Temmuz 2025 tarihinde oynanan PSG - Bayern Münih FIFA Kulüpler Dünya Kupası çeyrek final maçında ciddi bir sakatlık geçirdi
Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın

yilmazbas' Alıntı:
Selam paylaşımcılar @merabeyin gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Maçın 45+3. dakikasında, Gianluigi
Oldukça iddialı konuşmuşsun @yilmazbas, ama destekleyici veri göremedim

Sinan

New member

Uygulamayı aç

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @merabeyin, gerçekten emeğine sağlık

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Musiala'nın sakatlandığını gören Donnarumma gözyaşlarına hakim olamazken, tribünlerden oyuncuya destek olmak için alkış sesleri yükseldi
Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala

yilmazbas' Alıntı:
Açıkçası bazı uzmanlar tam tersini savunuyor @yilmazbas

Deniz

New member

Uygulamayı aç

Selam yorum yapanlara

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @merabeyin

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 2019 yılında 200 bin Euro bedelle Bayern Münih U17 takımına transfer oldu ve ilk profesyonel sözleşmesini imzaladı. 2019-2020 sezonunun ikinci yarısında U19 takımına yükseldi ve yıl sonunda a takıma yükselerek kariyerini Bayern Münih'te devam ettirdi
Umarım buna da göz atarsın, küçük ama işe yarayabilir

Duru' Alıntı:
Herkese iyi günler Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Jamal Musiala, 5 Temmuz 2025 tarihinde oynanan PSG - Bayern Münih
Buradaki teorik çerçeve oldukça sağlam @Duru, belli ki iyi araştırmışsın

Romantik

New member

Uygulamayı aç

Merhaba güzel insanlar

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @merabeyin

Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır

Sinan' Alıntı:
Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @merabeyin, gerçekten emeğine sağlık Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Musiala'nın sakatlandığını gören Donnarumma gözyaşlarına hakim
Fikir güzel ama eksik kalmış @Sinan, birkaç örnek daha iyi olurdu