Heidenheim'dan Jan-Niklas Beste, Benfica Lizbon'a transfer oldu

merabeyin

New member
Uzun vadeli sözleşme

“Kariyerim için önemli bir adım”: Benfica, Heidenheim'dan en iyi oyuncuyu transfer etti

Dinlemek

Jan-Niklas Beste, Portekizli oyuncunun Salı akşamı yaptığı açıklamaya göre gelecek sezon Benfica Lizbon'da oynayacak. 1. FC Heidenheim böylece Tim Kleindienst'ten sonra bir diğer önemli oyuncusunu kaybediyor. Beste, Alman teknik direktör Roger Schmidt yönetiminde Lizbon'da oynayacak.

Jan-Niklas Beste'nin Benfica Lizbon'a transferi resmileşti! Portekizlinin Salı akşamı duyurduğu üzere, 1. FC Heidenheim kanat oyuncusu artık Portekiz başkentinde oynayacak. Beste, Şampiyonlar Ligi katılımcısıyla beş yıllık bir sözleşme imzaladı. Beste, Benfica'da Alman bir teknik direktör olan Roger Schmidt tarafından eğitilecek.

Daha fazlasını okuyun Reklamcılık

Beste, Koç Schmidt'i sabırsızlıkla bekliyor

Orta saha oyuncusu yeni hocasını şimdiden dört gözle bekliyor: “Onun zihniyetini biliyorum. Nasıl oynamak istediğini biliyorum ve bundan hoşlanıyorum,” dedi Beste kulübün internet sitesinde verdiği ilk röportajda. Benfica'ya geçiş aynı zamanda “kariyerim için önemli bir adım,” diye ekledi 25 yaşındaki oyuncu. “Yeteneklerimi kanıtlama şansına sahip olduğum için çok mutluyum.”

Sol kanat oyuncusu geçen Bundesliga sezonunda sekiz gol ve 13 asistle dikkat çekti. Yükselen takımın Konferans Ligi'ne sansasyonel bir şekilde katılmasında kısmen sorumluydu. Güçlü performanslarıyla Beste, Julian Nagelsmann'ın radarına da girdi. Milli takım teknik direktörü onu Mart ayında Fransa'ya (2-0) ve Hollanda'ya (2-1) karşı oynanacak uluslararası maçlar için aday gösterdi. Ancak Beste sakatlığı nedeniyle ayrılmak zorunda kaldı ve henüz A Milli Takım'da oynamadı.

Beste'nin ayrılışı Heidenheim için acı bir darbe. Geçtiğimiz sezonun ilk kilit oyuncusu olan Tim Kleindienst'in Borussia Mönchengladbach'a gitmesinin ardından, serbest vuruş sanatçısı da şimdi ayrılıyor.