Friedhelm funkel 1. FC Köln'i iptal etti

merabeyin

New member
Promosyon koçu tekrar gidiyor

Friedhelm funkel 1. FC Köln'i iptal etti

DinlemekUygulamayı aç

Son zamanlarda birlikte kutladılar, şimdi bölündüler: Friedhelm Funkel Köln'de koç olarak kalmıyor.

Parti hala kemiklerde, son Kölsch, 1'in hayranları için neredeyse hiç sindirilmiyor. FC Köln akşamdan kalma şunları takip ediyor: Promosyon kahramanı Friedhelm Funkel FC koçu olarak kalmıyor. Bütün şehir ayaklarında, ancak 71 yaşındaki kulüp organları tarafından kendini ciddiye görmüyor. Köln Stadt-Anzeiger'e verdiği demeçte, “yüzde 100 onay” hissetmediğini söyledi. Böylece Cuma günü yapılan bir konuşma sırasında iptal etti.

Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık

Funkel, “Göreve devam etmeyi çok isterdim ve ayrıca ekip ve büyük hayranlardan çok fazla destek hissettim, ancak görünüşe göre komitelerde ve cumhurbaşkanında biraz farklı görünüyor. Bu bir utanç, ama maalesef öyle,” dedi. Kararı kolaylaştırmadı ve Mayıs ayı başında Gerhard Struber'den FC'yi devralan Funkel'i vurguladı. Kararı reddedilemez.

Funkel nerede olduğu ile flört etti

1. FC Kaiserslautern'e karşı sezon finalinden sonra Funkel övgü ile duş almıştı. Defender Dominique Heintz, “Bir yıl daha kalırsa sakıncası olmaz.” Dedi. Ancak, koç meslektaşı Torsten Liebnecht en net savunmayı elinde tuttu. FCK koçu, “Üstte bir şekilde, gram yağ yok, bir canavar gibi kutlayabilir. Böylece sadece 1. FC Köln'e tavsiyeye verebilirim: kutuyu açın ve Köln'de tutun,” dedi FCK koçu.

Funkel, her şey kuruymuş gibi konuşmuştu. “Kulübü sessiz bir yolda yönlendirmelisiniz. Ekledi:” Bu tür durumlar için deneyime ve ağa sahip olduğumu söyleyebilirim. “

Köln ekibi ile Funkel, kariyerinden itibaren yedinci birinci bölümü kutladı. Köln ekibine reddetmesine rağmen, koçluk henüz bitmedi: “Koçluk kariyerim bitmedi. Sadece çok formda hissediyorum.”

RND/SID