Fenerbahçe’nin eski yıldızı Diego Ribas yeşil alanlara veda etti

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Bir periyot Fenerbahçe’de de forma giyen Brezilyalı oyuncu Diego Ribas, Flamengo ile Avai içinde oynanan Brezilya Serie A maçıyla birlikte etkin futbolculuk mesleğine veda etti.

Mario Filho Stadyumu’nda oynanan müsabakada konut sahibi Flamengo 1-0 öne geçmesine karşın 2-1 mağlup oldu. Alana birinci 11’de çıkan Diego Ribas 57. dakikada yerini Thiago Maia’ya bıraktı.

Mücadelenin akabinde açıklama yapan Diego Ribas, yaşadığı hisler için, “Futbol dünyasına her şey için teşekkür ediyorum. Flamengo, mesleğimin sona ermesini taçlandırdı. Bu yüzden yaşadığım her şey için şükran duyuyorum. Artık yeni bir macera başlıyor.” tabirlerini kullandı.

10 NUMARALI FORMASINI YENİ SAHİBİNE TESLİM ETTİ

Flamengo’nun 10 numaralı formasıyla futbola veda eden Diego Ribas, müsabakanın akabinde 10 numarayı yeni sahibine teslim etti.

Tecrübeli oyuncu 10 numaralı formasını, Flamengo’da şu an 9 numarayı giyen yıldız oyuncu Gabigol’e teslim etti.

KANARYA İLE 75 MAÇA ÇIKTI

Diego Ribas, 2014 yılında Fenerbahçe’ye transfer oldu. Sarı – lacivertli formayla tüm kulvarlarda 75 maça çıkan Diego, sekiz sefer gol sevinci yaşarken 13 defa de asist yapma başarısı gösterdi.

Fenerbahçe ile kontratı sona eren Diego Ribas, Temmuz 2016’da Flamengo’ya imza atmıştı.
 
Üst