Cadillac ile görüşmeler F1 Hope Canlı Tut

merabeyin

New member
Mick Schumacher, Formula 1'e düzenli bir sürücü olarak geri dönüş yapmayı umuyor. 20 Kasım 2022'de önde gelen motor sporlarında son yarışına itiraz eden 26 yaşındaki Alman, gelecekteki Cadillac yarış takımı ile görüşmeleri doğruladı.

Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık

Uzman Portal Motorsport.com'un Brezilya baskısından Mick Schumacher, “Şimdiye kadar iletişim çok olumluydu” dedi. São Paulo'da geçen hafta sonu Dünya Dayanıklılık Şampiyonası'nın uzun mesafeli yarışını oynadı.

Onun için Cadillac “inanılmaz bir proje” ve “harika bir hikaye” idi, Mick Schumacher alıntılandı. Yarış ekibi, önümüzdeki yıl Cadillac markası adı altında General Motors'un atölyesi olarak Formula 1'de yarışmak istiyor.

Cadillac ile temas uzun süredir varlığını sürdürüyor

Uzun süre arabalarda oturması gereken iki sürücü için harika bir spekülasyon oldu. Mick Schumacher'in adı da bu bağlamda yeni değil. Takım patronu Graeme Lowdon, plak dünya şampiyonu Michael Schumacher'in oğlunun adaylar listesinde olacağını doğruladı. Miami'de Mick Schumacher, Mayıs ayı başlarında Cadillac'ın bir etkinliğindeydi.

Mick Schumacher şimdi takım için Cadillac hakkında harika sayıda insan bildirdi: “Bunun bir parçası olmak, onlarla müzakere etmek ve olduğum harika bir pozisyon.”

Mick Schumacher için dört yıl sonra bir geri dönüş olurdu. 2021 ve 2022'deki 44 Grand Prix katılımında, sadece çok sınırlı ikna edebildi. Amerikan Haas takımının başlangıçta tamamen alt yarış arabasına girecek çok az şey vardı.

Ancak, aynı zamanda sürüş hataları yaptı ve maliyetli kazalara neden oldu. O zamanlar Haas takım patronu Günther Steiner'ın arkası daha azdı.

Striking başarısı olmadan iki formül 1

Mick Schumacher'in sözleşmesi daha sonra uzatılmadı. Ayrıca Mercedes'in yerine geçtiği başka bir ekiple düzenli bir yer alamadı. Bir karşılaştırma testinden sonra Alpine ona karşı karar vermişti. Bu yıl Mick Schumacher, Fransız otomobil üreticisi ile uzun mesafeli dünya şampiyonasına tamamen odaklanıyor.

RND/DPA

Sinan

New member
Mick Schumacher, Formula 1'e düzenli bir sürücü olarak geri dönüş yapmayı umuyor. 20 Kasım 2022'de önde gelen motor sporlarında son yarışına itiraz eden 26
Selam güzel insanlar

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur

Romantik

New member
Mick Schumacher, Formula 1'e düzenli bir sürücü olarak geri dönüş yapmayı umuyor. 20 Kasım 2022'de önde gelen motor sporlarında son yarışına itiraz eden 26
Merhaba bilge insanlar

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Umarım buna da göz atarsın, küçük ama işe yarayabilir

Sinan' Alıntı:
Selam güzel insanlar Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Sinan, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Deniz

New member
Selam bilgi avcıları

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim

Sinan' Alıntı:
Selam güzel insanlar Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur
Buradaki varsayım bence anahtar nokta @Sinan

Duru

New member
Herkese iyi sabahlar

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @merabeyin

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Sinan' Alıntı:
Kısmen katıldığım yerler var ama genel olarak benim fikrim farklı

Emlakci

Global Mod
Global Mod
Merhaba düşünenlere

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @merabeyin

Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi

Sinan' Alıntı:
Bu yorumun beni ikna etmedi @Sinan, bazı noktalar tamamen eksik kalmış

yilmazbas

Global Mod
Global Mod
Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @merabeyin

Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara

Sinan' Alıntı:
Fikir güzel ama eksik kalmış @Sinan, birkaç örnek daha iyi olurdu