“Bu sadece başlangıç”

merabeyin

New member
Lindsey Vonn kayaktan emekli olduktan sonra henüz üst sıralarda yer alamadı ancak daha da sağlam performanslar sergiledi. Copper Mountain'daki Super-G yarışlarını eski hız şampiyonu ve Olimpiyat şampiyonu 24. ve 19. sırada tamamladı.

Devamını oku sonra Reklamcılık

40 yaşındaki sürücü, iki kez en hızlı olan Amerikalı Lauren Macuga'nın iki saniyeden biraz daha gerisindeydi. En azından yerleştirme açısından Vonn gelişti.

Vonn, AP haber ajansına “çok eğlendiğini” söyledi. “Uzakmış gibi göründüğümü biliyorum, ama aslında neredeyse altı yılın ardından sadece birkaç günlük eğitim aldığım gerçeğine çok yakınım.” Bütün bunları sadece kendisi için yapıyor. Vonn'un daha fazla düşünmek ve hayatını yaşamak istediğini açıkladığı kayıtlar hakkında endişelenmesine gerek yok.

ABD'nin Colorado eyaletindeki yarışlar resmi olarak FIS etkinlikleri olarak adlandırılıyordu ve bu nedenle Dünya Kupası seviyesinin altındaydı. Bununla birlikte, çok sayıda üst düzey sporcu başlangıçta yer aldı. Cumartesi günkü iki yokuş aşağı koşuyu Vonn 24. ve 27. sırada tamamladı. 2.127 gün sonra ilk yarışlarıydı.

“Bu benim için eğitimdi”

Vonn, Cumartesi günü geri dönüşünün ardından X platformu aracılığıyla şunları söyledi: “Bu sadece başlangıç ve kayak yapma şeklim şu anda zamandan daha önemli.” “Eminim insanlar spekülasyon yapacak ve sonuçlara göre elimden gelenin en iyisini yapmadığımı söyleyecektir, ancak ben aynı fikirde değilim. Bu benim için eğitimdi.”

Kariyeri boyunca pek çok sakatlık geçiren Vonn, artık yapay diz eklemiyle araba kullanıyor. Şubat 2019'daki emekliliğinden önce Amerikalı, diğer şeylerin yanı sıra 82 Dünya Kupası, 2010 Olimpiyat altın madalyası ve iki Dünya Kupası şampiyonluğu kazanmıştı.

Vonn bu kış yine Dünya Kupası yarışlarında yarışmak istiyor. Rekabet etmek istediğini “Bakalım ne zaman hazır olacağım” diye yazdı.