Alman kayakla atlama takımı için bir sonraki Dünya Kupası zaferi: Althaus, Geiger ve Co. karışık altını kutluyor

merabeyin

New member
Alman karışık kayakla atlama, Slovenya’nın Planica kentinde düzenlenen İskandinav Dünya Kayak Şampiyonasında altın madalya kazandı. Pazar günü Selina Freitag, Karl Geiger, Katharina Althaus ve Andreas Wellinger, Turnuva galibi Halvor Egner Granerud ve ev sahibi Slovenya ile Norveç’in önünde galip geldiler.

Reklamcılık



Yarışma, çok sayıda rüzgar kesintisi ve sonunda da yoğun kar yağışı ile karakterize edildi. Almanya ayrıca 2015, 2017, 2019 ve 2021 Karma Dünya Kupası’nın galibi olarak ortaya çıktı. Garantör, bir kez daha bireysel dünya şampiyonu Althaus oldu.



Cumartesi günü zaten birkaç Alman Dünya Kupası başarısı olmuştu. Wellinger ve Geiger, tek erkeklerde eski ve yeni dünya şampiyonu Polonyalı Piotr Zyla’nın arkasında gümüş ve bronz madalya kazandı. Althaus ve Freitag, bayanlar takım müsabakasında Anna Rupprecht ve Luisa Görlich ile birlikte altın madalya kazandı. 26 yaşındaki Althaus için bu Dünya Şampiyonasında dört madalya daha mümkün. Dünya Şampiyonası’nın ikinci haftasında büyük yokuş devam ediyor.
 
Üst