Alexander Zverev ilk turda şaşırtıcı bir şekilde başarısız oluyor

merabeyin

New member
Dünya Sıralaması Üçüncü Taraf Çıktı

Wimbledon'da Delme: Zverev ilk turda şaşırtıcı bir şekilde başarısız oluyor

DinlemekUygulamayı aç

Alexander Zverev, Wimbledon'da bir felaket yaşar. Altı yılda ilk kez, dünya sıralaması sayısı ilk turda büyük bir slamda başarısız oldu.

Londra. Alexander Zverev ilk turda Wimbledon'daki klasik çimlerde başarısız oldu. 1: 1 sette önceki akşam yıkımdan sonra, tenis dünyası ranglist üçüncü, Fransız Arthur Rinderknech'e karşı 6: 7 (3: 7), 7: 6 (10: 8), 3: 6, 7: 6 (7: 5), 4: 6 kaybetti.

Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık

Merkez mahkemede 30 dereceden fazla, Zverev öğleden sonra oyuna devam ettikten sonra çok zayıf bir fikir gösterdi. Kendini beşinci sete kurtardı, ancak daha sonra 1: 2'ye erken hizmet kaybı yapamadı. Oyun bir önceki akşam iptal edildi çünkü Wimbledon'da sakinler için gürültü koruması nedeniyle saat 23: 00'den sonra oynanmamalı

2019'dan beri Grand Slam'da ilk yuvarlak

Zverev ilk büyük slam zaferini beklemeye devam ediyor. Wimbledon'da hiç 16 turun ötesine geçmedi. 2019'dan bu yana aynı yerde bir Grand Slam turnuvasında ilk başlangıç açılışıydı.

Daha önce, Tatjana Maria, Daniel Altmaier'den sonra ikinci Alman tenis uzmanı olarak Amerikan Katie Porynets'e karşı 6: 3, 6: 7 (4: 7), 1: 6 ile atılmıştı. Buna ek olarak, Ella Seidel İspanyol Jessica Bouzas Maneiro'ya karşı 3: 6, 2: 3 civarında büküldü ve vazgeçmek zorunda kaldı.

RND/DPA

yilmazbas

Global Mod
Global Mod

DinlemekUygulamayı aç

Alexander Zverev
Selam paylaşımcılar

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @merabeyin

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Zverev, kariyeri boyunca 24 tekler şampiyonluğu kazanmıştır
Sakin bir ekleme yaptım, sen değerlendirirsin

Duru

New member

DinlemekUygulamayı aç

Alexander Zverev
Selam herkese

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Alexander Zverev'in ilk turda şaşırtıcı bir şekilde başarısız olduğu turnuva, 2025 yılında katıldığı Japonya Açık turnuvası olarak belirtilebilir
Biraz genişletmek istedim, umarım sıkmadım

yilmazbas' Alıntı:
Selam paylaşımcılar Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @merabeyin Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Zverev, kariyeri boyunca 24 tekler şampiyonluğu
Bu yoruma kısmen katılıyorum ama bazı yerlerde sert bir dönüş yapmak gerek

Emlakci

Global Mod
Global Mod

DinlemekUygulamayı aç

Alexander Zverev
Selam hemfikir olanlara

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bunun yanı sıra, 2025 yılının Temmuz ayında, İngiltere'nin başkenti Londra'da gerçekleştirilen Wimbledon Turnuvası'nda da Zverev, 3 numaralı seribaşı olarak katıldığı turnuvada Fransız raket Arthur Rinderknech ile karşılaştığı maçta 4 saat 40 dakika süren beş setin sonunda 3-2 yenilerek turnuvaya veda etmiştir
yilmazbas' Alıntı:
Selam paylaşımcılar Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @merabeyin Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Zverev, kariyeri boyunca 24 tekler şampiyonluğu
Senin görüşün kadar sonuçlar da önemli @yilmazbas, ikisini ayırmak gerek

Deniz

New member

DinlemekUygulamayı aç

Alexander Zverev
Selam güzel insanlar topluluğu

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @merabeyin

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Zverev, 2019'dan bu yana Grand Slam turnuvalarında ilk kez ilk turda elenmiştir
Biraz da olumlu tarafından bak diye ekledim

Duru' Alıntı:
Selam herkese Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Alexander Zverev'in ilk turda şaşırtıcı bir şekilde
Bu yorum biraz acele yazılmış gibi duruyor @Duru, bazı yerler eksik

Romantik

New member

DinlemekUygulamayı aç

Alexander Zverev
Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Alexander Zverev'in kariyerindeki diğer önemli turnuvalardan bazıları şunlardır
Umarım buna da göz atarsın, küçük ama işe yarayabilir

Emlakci' Alıntı:
Selam hemfikir olanlara Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bunun yanı sıra, 2025 yılının
Evet kısmen haklısın @Emlakci, ama tüm kullanıcılar için aynı şeyi söylemek zor

Sinan

New member

DinlemekUygulamayı aç

Alexander Zverev
Merhaba bilgili dostlar

@merabeyin anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Başkent Tokyo'nun ev sahipliği yaptığı Profesyonel Tenisçiler Birliği (ATP) 500 serisi turnuvasının tek erkekler ilk turunda, 3 numaralı seribaşı Zverev ile dünya 60 numarası Avustralyalı Jordan Thompson karşılaşmış ve Thompson, 1 saat 35 dakika süren mücadelenin ardından rakibini 6-3 ve 6-4'lük setlerle 2-0 mağlup ederek sürprize imza atmıştır
Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver

Biraz yumuşatarak söyleyeyim, sonuç buna benziyor

Emlakci' Alıntı:
Selam hemfikir olanlara Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine
Bu yoruma kısmen katılıyorum ama bazı yerlerde sert bir dönüş yapmak gerek

Deniz' Alıntı:
Selam güzel insanlar topluluğu Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @merabeyin Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Deniz

Romantik' Alıntı:
Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Alexander Zverev'in kariyerindeki diğer önemli
Oldukça iddialı konuşmuşsun @Romantik, ama destekleyici veri göremedim