Ter Stegen FC Barcelona'daki yeri için savaşmak istiyor

merabeyin

New member
Kulübün Esganol kalecisi göz önünde bulundurulmalıdır

Ter Stegen Söylentilere Karşı: “Gelecek yıl Barselona'da olduğumu biliyorum”

DinlemekUygulamayı aç

Alman ulusal kaleci Marc-André ter Stegen, FC Barcelona'nın ondan kurtulmak istediği raporlara karşı kendini savunuyor. Ama Hansi filmi ile konuşma yoktu.

Kaptan Marc-André ter Stegen, FC Barcelona'yı ısırmak ve satış söylentilerine meydan okumak istiyor. “Gelecek yıl Barselona'da olduğumu biliyorum,” dedi milli takımın kampında 1 numara ve vurguladı: “Önümüzdeki sezonu son derece dört gözle bekliyorum çünkü genç, dinamik ve aç olan harika bir ekibimiz var. Konuşmanız gereken bir durum yoktu.”

Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık

Gerçekten değil mi? İspanyol medyası kısa süre önce Ter Stegen'in 2028 yılına kadar satış için aday olduğunu bildirdi. “Her zaman olduğu gibi, Barca dünyanın en büyük kulüplerinden biri ve rakip durumlar var,” dedi omuz silkti ve ekledi: “Barca her zaman gelişmeye çalışıyor. Ve performansımı almaya çalışıyorum.”

Ter Stegen performansla korunduğunu görüyor

Kulübün, şehir rakibi Esganol'dan Joan García'ya hissi verdiği söyleniyor. “Bunu doğru hatırlarsam ve son birkaç saat içinde değişmediysem, önümüzdeki sezon için iki kalecimiz var,” dedi Ter Stegen ve kendisini “rekabetçi bir durumda” gördüğü Iñaki Peña.

“Hangi pozisyon ne olursa olsun, yüzleşmek zorunda kalacak olan herkes. Son yıllarda, hırslarla gelen büyük kalecilerimiz vardı. Tam olarak böyle olması gerekir.” Dedi.

Barca teknik direktörü Hansi filmi ile henüz spekülasyonla konuşmadı. “Nedenini bilmiyorum.”

RND/SID