Steward, Morata'nın dizini yaraladı – son görünüm tehlikede mi?

merabeyin

New member
İspanya'nın galibiyetinden sonra şoke eden an

Çıplak koşu sırasında: Steward, Morata'nın dizini yaraladı – son görünüm tehlikede mi?


Bir kez daha bir taraftar sahaya çıkıp oyunculara katılmaya çalıştı. Bunu engellemeye çalışırken, bir görevli İspanyol kaptan Alvaro Morata'nın bacağını yakaladı. Forvet oyuncusu acı içinde stadyumu terk etti.








İspanya ve Fransa arasındaki Avrupa Şampiyonası yarı finalinin hemen ardından, çıplak bir koşucu, bir görevli ile İspanyol kaptan Álvaro Morata arasında acı verici bir çarpışmaya neden oldu. Adam, İspanya'nın Salı akşamı Münih'te 2-1 galibiyetinin ardından kutlayan oyunculara doğru koştu.


Daha fazlasını okuyun Reklamcılık


Daha fazlasını okuyun Reklamcılık


İspanyol takımından bir görevli araya girmeye çalıştı ve Morata'yı arkadan çaprazdan bacağından yakaladı. 31 yaşındaki oyuncu, sonrasında kutlama yaparken gözle görülür bir şekilde acı içindeydi ve takım arkadaşları tarafından kucaklandı.

“Güvenlik görevlilerimizden biriyle çarpıştı. Bu acı vericiydi,” dedi Morata'nın takım arkadaşı Rodri daha sonra. “Ama bence o kadar da kötü değil.” Antrenör Luis de la Fuente de başlangıçta olayın kaptanı için ciddi sonuçları olacağına inanmadı. “Ama yarın bekleyip göreceğiz,” dedi Salı akşamı geç saatlerde.

Takım doktoru: “Diz sorunu”


Biraz sonra İspanyol kampında bazı endişeler yayıldı. İspanyol medyasına göre, takımın sağlık departmanı en azından ilk muayenede daha ciddi bir yaralanma olasılığını dışlayamadı. “Diz,” dedi takım doktoru Oscar Luis Celada. Gökyüzü Finalde oynayıp oynayamayacağı sorulduğunda Morata stadyumdan aksayarak çıkarken şu cevabı verdi: “Bilmiyorum. Acıyor.” Çarşamba günü yapılacak diğer testlerin bilgi sağlaması bekleniyor.


Daha fazlasını okuyun Reklamcılık


Daha fazlasını okuyun Reklamcılık


Maç sırasında bir çıplak sahaya girmişti. Görünüşe göre Fransız yıldız oyuncu Kylian Mbappé ile cep telefonuyla fotoğraf çektirmek için. Taraftarın güvenlik güçleri tarafından sahadan çıkarıldığı görüntüler televizyonda yayınlandı ZDF ve dan MagentaTV Normalde Avrupa Futbol Birliği UEFA'nın imajında bu tür sahneler taklitçileri teşvik etmemek için yer almaz.
 
Üst