Marco Rose kadroyu nasıl değerlendiriyor?

merabeyin

New member
Açık şantiyeler

Olmo, Simons & Co.: Koç Rose, RB takımının durumunu nasıl değerlendiriyor?

Dinlemek


Antrenmanlara iskelet kadroyla başlanıyor, kadroda çok sayıda boş alan var: Bundesliga sezonuna hazırlıkların zorlu bir başlangıcına rağmen, RB Leipzig Teknik Direktörü Marco Rose önümüzdeki haftalar için iyimser – Dani Olmo'nun belirsiz geleceği sorusuna da gelince.








İspanya Avrupa Şampiyonası yıldızı Dani Olmo ve antrenmanlarda sadece dokuz profesyonelden oluşan çekirdek kadrosuyla ilgili ısrarlı transfer söylentilerine rağmen, RB Leipzig teknik direktörü Marco Rose önümüzdeki haftalar ve 23 Ağustos'ta başlayacak Bundesliga sezonu konusunda rahat. “Dani'yi burada tutmak için çalışıyoruz, ancak arka planda ihtiyacımız olan oyuncu profillerini oluşturmak için de çalışıyoruz. Onda ne olduğunu biliyoruz, o da bizde ne olduğunu biliyor. Ve hepimiz sözleşmenin şartlarını biliyoruz. Son söz veya son söz bizde değil,” dedi Rose Salı günü antrenmanın ikinci gününün sabah seansından sonra.


Daha fazlasını okuyun Reklamcılık


Daha fazlasını okuyun Reklamcılık


Olmo haftalardır üst düzey bir kulübe transfer olma ihtimaliyle anılıyor ve kendisi de bunu dışlamıyor. FC Barcelona, Manchester City ve FC Bayern hepsi görüşülüyor. Avrupa Şampiyonası çeyrek finallerinden gelen Alman şok edici oyuncu 2027'ye kadar RB'ye bağlı ancak bu yaz 60 milyon avroluk serbest kalma maddesiyle Saksonya'dan ayrılabilir.

Simons? Olmo? Rose, yıldızlar için poker oyununda RB yetkililerine güveniyor


Rose, Olmo'yu çevreleyen belirsizlikten veya geçen sezon Paris Saint-Germain'den kiralanan Hollandalı Xavi Simons'u çevreleyen belirsizlikten rahatsız değil. Kendisi sözleşme uzatmasıyla örnek oldu. Benjamin Henrichs, Benjamin Sesko, Peter Gulacsi ve Amadou Haidara'nın sözleşme uzatmalarıyla takım çok iyi bir kadroya sahip oldu. Rose, “Kulübün güçlü bir takıma sahip olmak için elinden gelen her şeyi yaptığını hissediyorum, hissediyorum ve fark ediyorum. Ve hepimiz kulüpte en iyi oyuncularımızı burada tutmak için çalışıyoruz,” dedi.


Daha fazlasını okuyun Reklamcılık


Daha fazlasını okuyun Reklamcılık


Antrenör ayrıca şu anda antrenman yapan genç oyunculara iyi bir rapor verdi. “Eğer genç bir adam sezon öncesinde kalıcı bir izlenim bırakırsa, o zaman kapı açıktır. Herkes kalifiye olmaya ve sezon öncesinden sonra kadronun kalıcı bir parçası olmaya davetlidir,” diye vurguladı Rose, yarışmanın yeniden düzenlenmesinin ardından ek Şampiyonlar Ligi maçlarıyla yoğun sonbaharı düşünerek: “Geniş bir kadroya ihtiyacımız var.”
 
Üst