Kudret Narı Nasıl Hazırlanır (yararları Nelerdir Videolu)

Leila

Global Mod
Global Mod
Kudret Narı Nasıl Hazırlanır (yararları Nelerdir) Tanımı İçin Malzemeler

• 1 yahut 2 adet kudret narı meyvesi
  • Kavanozun yarısını geçecek kadar bal
  • Kavanozunuzun yarısını geçecek kadar zeytinyağı
2 adet kavanoz (Ben hayli küçük kullandım sizler daha büyük kullanabilirsiniz)

Kudret Narı Nasıl Hazırlanır (yararları Nelerdir) Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

Ben küçük kavanozlara yaptığım için 1 adet kudret narı kullandım ancak büyük kavanoza yapacaksanız 1 kavanoz için 1 tane kullanabilirsiniz.

1. Yarısına gelecek kadar kudret narı olmalı, yarısını geçecek kadar zeytinyağı ve benim üzere yapacaksanız bir daha yarısını geçecek biçimde bal koymalısınız.
  2. Kudret narı meyvesi olgunlaşıp açıldıktan daha sonra ortasında ki çekirdekleri tahta kaşıkla alıyoruz ve kuru bir yerde saklıyoruz.
  3. hemen sonrasında tahta bıçak yahut elimizle küçük küçük bölüyoruz ( metal asla değmeyecek) kavanozlara paylaştırıp birine zeytinyağı birine bal koyuyoruz yarım olacak biçimde ve ağzını kapatıp her hafta sistemli kapağı açıp karıştırıyoruz gaz birikmesi olmasın diye epeyce değerli.
Bal olanı 2 ay daha sonra tüketebilir siniz( günde 1 çay kaşığı) Zeytinyağlı olanı 6 ay boyunca saklamanız gerekiyor çabucak sonrasında bir daha 1 çay kaşığı biçiminde tüketebilirsiniz.

• yararları:.
  • ✴
    kanser hücrelerini durdurmaya yardımcı.
  • ✴
    mide hastalıkları.
  • ✴
    bağışıklık güçlendirici.
  • ✴
    kemik gelişmenine takviye.
  • ✴
    mantar,egzama,sedef,akne,cilt lekeleri üzere hastalıkların tedavisinde birebir.
  • ✴
    c vitamini, a vitamini, b vitamini, demir,magnezyum,potasyum açısından epey güçlü bir meyvedir.
  • ❌
    doktorunuza istişareden tüketmeyin
    ❌
    .
  • ❌
    günde yalnızca 1 çay kaşığı içilir
    ❌
Kudret Narı Nasıl Hazırlanır (yararları Nelerdir) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı