Köln Bundesliga'ya geri döner – Elversberg için düşme

merabeyin

New member
Effzeh görevini yerine getirir

Ecstasy ve Fırtına: Köln Bundesliga'ya geri döner

DinlemekUygulamayı aç

Bir nokta tırmanmak için yeterli olurdu, sonunda Köln ekibi üç tane alıp tırmanıyordu. Elversberg için küme düşüyor.

1. FC Köln, Bundesliga'ya geri döndü. Geçici koç Friedhelm Funkel tarafından koçluk yapan on bir kişi, 4: 0 ile ev stadyumunda 1. FC Kaiserslautern'i yendi ve doğrudan dönüşü mükemmelleştirdi.

Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık

Bu yüzden açıktı: Promosyon mücadelesindeki diğer tüm takımlar için her şey küme düşme rütbesiyle ilgiliydi. Ve sonunda SV Elversberg onu güvence altına aldı. Horst Steffen'in antrenörü olan sürpriz ekip, FC Schalke 04'te 2-1 kazandı ve şimdi Bundesliga'nın son yer için 22 ve 26 Mayıs'ta (Sky'da ve Cmt. Sky ve Cts.1) düello yapıyor.

Bundesliga'ya dönmeyi dört gözle bekliyorum: 1. FC Köln oyuncuları.

Kaynak: imago/güzel sporlar

Braunschweig düşme konusunda endişelenmeye devam ediyor

Keşfin savaşı, öğleden sonra gelişeceği yönde erken gösterdi. Çünkü 34. maç gününün başlangıcından önce 16. sırada yer alan Eintracht Braunschweig, ilk yarıya ıssız bir şekilde koydu ve zaten 1. FC Nürnberg'in arkasında 0: 4 idi.

Braunschweig'in baş antrenörü Daniel Schering 38. dakikada üç kez hizmet edildi ve üç kez değişti, ilk seyirci stadyumdan ayrıldı. Sonunda, Nürnberg kulübü 23 ve 27 Mayıs'ta Braunschweig için 4: 1 kazandı (ayrıca Sky'da ve Cmt.

Açık Braunschweig iflası nedeniyle, ne Prusya Münster ne de Greuther Fürth, düşme konusunda ciddi bir şekilde endişelenmek zorunda kalmadı. Cloverleaf Hamburg'u 3-2'yi yendi ve böylece zaten yükselen HSV'nin şampiyonluğu oynamasını sağladı. Prusya Münster ve zaten düştüğü Ulmer 2: 2 beraberlik.

Düsseldorf ve Paderborn zayıflıyor

Fortuna Düsseldorf da asgari tanıtım umutları vermişti. Bir önceki yılın düşme katılımcısı 1. FC Magdeburg'da 2: 4'ü kaybetti ve sezonu altıncı sırada bitirdi, Magdeburg beşinci oldu.

Oyun gününe tanıtım umuduyla da başlatılan SC Paderborn, koç Kwasniok'un son maçında Karlsruher SC'de 0: 3'ü açıkça kaybetti ve sezonu popüler olmayan dördüncü sırada bitirdi.

Artık ilgili olmayan diğer oyunlarda Darmstadt 98, Jahn Regensburg, Hertha BSC ve Hannover 96 1-1'e karşı 3-1 kazandı.