Jonathan Tah burada – bu yüzden ilk günü gidiyordu

merabeyin

New member
29 yaşındaki “hazır” hissediyor

Yenisi burada: Tah'ın ilk Bavaria günü koşuyordu

DinlemekUygulamayı aç

Jonathan Tah bir yıl geç ile FC Bayern'e geldi. Artık Barcelona seçeneği hakkında konuşmayabilir. İlk çıkışı Club Dünya Kupası'nda devam ediyor.

Ulusal oyuncu Jonathan Tah, Bayer 04 Leverkusen'den bir yıllık gecikme ile hareket ettikten sonra FC Bayern'e futbolcu ve Münih'te bir kişilik olarak büyümek istiyor. 29 yaşındaki çocuk, Bavaria Jersey'de ilk kez Auckland City'ye karşı Cincinnati'deki Club Dünya Kupası'nın başlangıcında Pazar günü (18:00, Cmt ve Dazn) “hazır” hissediyor.

Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık

“Geçen yıl evet dedim çünkü olumlu bir his yaşadım,” dedi karar Pro Bayern'in savunucusu. Ancak o zaman, Alman plak şampiyonu ve Leverkusen transfer ücreti üzerinde anlaşamadı. Bu yaz TAH kulübü ücretsiz olarak değiştirebildi.

Arkadaş: TAH “Mutlak İstenen Oyuncu”

Bu kez eski antrenör Hansi Flick ile FC Barcelona'ya taşınmak için bir konuydu. Orlando'ya geldikten ve Bayern'deki ilk eğitim oturumundan sonra “Diğer kulüpler hakkında konuşmak mantıklı değil,” dedi.

Tah, “Tabii ki biraz daha açıktı. Pek çok konuyu ele aldım. Benim için en iyi olana baktım – ve bu FC Bayern Münih,” dedi Tah. Bavaria'nın spor direktörü Christoph Freund, Tah'a “mutlak rüya oyuncusu” adını verdi. Geçen yıl görüşmeler yapıldı, Avusturyalı şunları söyledi: “Bu bir sır değil.” Tah, Münih savunmasına yönetici olarak daha fazla istikrar vermelidir.

Leverkusen'den Münih'e geçmesi büyük bir adım, “Buradaki iddia daha büyük. Aynı yerde on yıl, sadece iyi diyebilirim. Ama şimdi bu konfor bölgesinden çıkmak zorunda kaldım. Birçok zorluk olacak, ama buna hazır hissediyorum.”

RND/DPA