Hoeneß “tam ürün yelpazesi” için VfB çift paketleyiciyi yüceltiyor

merabeyin

New member
Klaus Gjasula savundu. VfB Stuttgart’taki 3-1’lik yenilginin ardından Darmstadt’ın defans oyuncusu, “Çocuk koşuyor, dönüp köşeye vuruyor” dedi ve Sehrou Guirassy hakkında -başka türlüsü nasıl olabilirdi- konuştu. Santrafor (bir kez daha) Swabians’ın olağanüstü adamıydı ve VfB’nin Cuma akşamı Bundesliga’nın zirvesindeki geçici konumundan büyük ölçüde sorumluydu.

Devamını Okuyun

Devamını Okuyun

Gineli adam iki gol ve bir asistle katkıda bulundu ve şu anda sezonun ilk beş maçında inanılmaz on gol attı. “Aynı şekilde devam etmesini ve sağlıklı kalmasını umuyoruz. En iyi formunda, olağanüstü, haftadan haftaya yoluna devam ediyor ve ona sahip olduğumuz için mutluyuz” diye övdü takım arkadaşı Chris Führich DAZN. Antrenör Sebastian Hoeneß sadece 27 yaşındaki oyuncunun gol oranından etkilenmedi. “Bugün Sehrou Guirassy serisinin tamamını yeniden gördünüz. Bu aynı zamanda topa karşı koşmanın ve yürümenin önemli olduğunu fark etmeyi de içerir. İşte bu yüzden bugün yeniden çok fazla odaklanmayı hak ediyor.”

VfB antrenörü de bunu tüm takımına yönlendirmek istedi. Güçlü bir başlangıç yapan VfB’nin sabrına, özellikle Dan-Axel Zagadou’nun kendi kalesine attığı golün ardından geride kalan savunmacı Darmstadt’a karşı özellikle ihtiyaç duyuldu, ancak daha sonra giderek daha da güçlendi ve hala galibiyetsiz “Lilien”e şans vermedi. Hoeneß, “Bu, acı çekmek zorunda kaldığımız bir oyundu ve bugün pek çok oyuncu acı çekmeye hazırdı” dedi.

Devamını Okuyun

Devamını Okuyun

Defansif olarak neredeyse hiçbir şey olmasa da, kaleci Alexander Nübel sayesinde VfB ön tarafta golcüye güvenebiliyor. Her ne kadar Avrupa’nın yarısı muhtemelen onun peşinde olsa da kesinlikle mütevazıydı. Koçunu, ekibini ve takım arkadaşlarını öven eski Kölnlü oyuncu, “Aynı şekilde devam etmeliyim, belki biraz daha savunmalıyım” dedi. “Koçun çok iyi fikirleri var ve bu tüm koçluk takımı için geçerli.”

Guirassy övgüler yağdırıyor: “Nasıl hareket ettiğimi biliyorum”

Geçen yıl 22 maçta 11 gol attıktan sonra, altıncı maç gününde bu rakamı geçebilirdi. Neden daha da güçlü? “Bir yıldır buradayım, takım arkadaşlarımı çok iyi anlıyorum. Nasıl hareket ettiğimi ve nasıl oynadığımı biliyorlar. Bana çok güzel asistler yapıyorlar, onlara teşekkür etmeliyim.”