Dragusin Tottenham'da

merabeyin

New member
FC Bayern geride kaldı. Tottenham Hotspur, Radu Dragusin ile güçlendi. Almanya'nın rekor şampiyonları listesinde de yer aldığı söylenen Rumen milli oyuncu, Londra'nın kuzeyindeki Premier Lig kulübüyle 2030 yılına kadar sözleşme imzalıyor. Kulüp bunu perşembe akşamı duyurdu. Transfer uzmanı Fabrizio Romano'ya göre Spurs, savunma oyuncusu için Dragusin'in kulübü CFC Genoa'ya yaklaşık 30 milyon euroluk bir transfer paketi ödeyecek.

Devamını Okuyun

Devamını Okuyun

Dragusin danışmanı: “Bayern'i geri çevirdiğime inanamıyorum”

FC Bayern, 21 yaşındaki stoper için de yoğun bir reklam yaptı. “Tottenham'a gitmeye zaten karar vermiştik ama sonra Bayern'den bir teklif daha geldi. Ve durduk. Zaten havaalanına doğru yola çıkmıştık. Onlara bunu düşünmemiz ve tartmamız gerektiğini söyledik. Bayern en büyük kulüplerden biri. Dragusin'in danışmanı Rumen gazetesine “Bayern'i reddettiğime inanamıyorum” dedi Gazeta Sporturilor alıntı.

Devamını Okuyun

Devamını Okuyun

Bunun yerine Dragusin'in artık Tottenham'ın savunmadaki personel sorunlarını çözmesi gerekiyor. Christian Romero ve Ben Davies şu anda sakatlar. Eric Dier de FC Bayern'e transfer oluyor. Bu, eğitimli bir stoper olarak yalnızca Micky van den Ven'in mevcut olacağı anlamına geliyordu.

Dragusin, Spurs'un kış dönemindeki en iyi ikinci transferi oldu

Dragusin, 16 yaşında Romanya'dan İtalya'ya, başlangıçta Juventus'un genç takımına taşındı. Ancak “Yaşlı Kadın” ile olan atılımı reddedildi. Bunu Salernitana ve Sampdoria Cenova'ya yapılan kredi anlaşmaları izledi. Geçen sezondan önce Dragusin yeniden kiralanmıştı – bu kez CFC Genoa'ya. Liguryalılarla Serie A'ya yükseldi ve 38 kez sahaya çıktı. Dragusin bu sezon şu ana kadar İtalya'nın en iyi liginde 19 lig maçına çıktı.

Dragusin şimdiden Tottenham'a kış transferinde en iyi ikinci transfer oldu: Antrenör Ange Postecoglou'nun ekibi daha önce 57 kez Alman milli takım oyuncusu Timo Werner'in hizmetlerini almıştı. Forvet, RB Leipzig'den Londra'ya kiralık olarak transfer oldu.