DFB yıldızı Sara Däbritz Taze Evli Turnuvaya Gidiyor

merabeyin

New member
Ulusal oyuncu Sara Däbritz zaten dokuzuncu büyük turnuvasına gidiyor – ama ilk kez taze evlendi. 30 yaşındaki, 108 uluslararası maçla İsviçre'deki Avrupa Şampiyonası'nda (2-27 Temmuz) Alman takımında en deneyimli. Herzogenaurach'daki bir DFB basın toplantısında Däbritz, “Tabii ki Avrupa Şampiyonası'nın önünde böyle kişisel bir vurgu yapmak güzeldi. Bence kişisel mutluluk spor başarısı için de çok önemli.” Dedi.

Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık

Onun alyans “tabii ki her zaman antrenman dışında parmağında, ben erteliyorum”. Daha sonra bir kutuya girer. Bu yaz Olympique Lyon'dan Real Madrid'e taşınan Amberger'de doğdu, yakın zamanda uzun zamandır ortağı Lukas Dotzler ile evlendi.

Standlarda “Kalp İnsanlar”

Kocasının ayrıca 4 Temmuz'da St. Gallen'de Avrupa Şampiyonasına başlayan DFB kadınlarının oyunlarında stadyumda olduğu söyleniyor. Her zaman özeldir “Var ve kalbinizi stantlarda görürseniz.”

Däbritz, 2013 Avrupa Şampiyonasında kendisinin söylediği gibi 18 yaşındaki bir “civciv” olarak aday gösterildi. Orta saha oyuncusu, “O zaman turnuva sırasında çok büyük bir takım ruhu geliştirmeyi başardık. Bu bizim en büyük gücümüzdü” dedi. “Şu anda hissettiğim şey, takımda çok özel bir şey yaratılması.” Herkes eğitim kampında tam bir odak noktası var: “Ortaya devam edersek, Euro ile gerçekten çok şey var.”

Däbritz için iki Olimpiyat madalyası

DFB kadınları şaşırtıcı bir şekilde İsveç'te on iki yıl önce ve son kez şampiyonluk kazandı. Ayrıca 2015 Dünya Kupası'nda, Rio'daki 2016 Olimpiyat Zaferi'nde, Avrupa Şampiyonası 2017, Dünya Kupası 2019, EM 2022, Dünya Kupası 2023 ve Olimpiyat Bronz 2024'te Däbritz Alman takımına aitti.

Şimdi normal yerini kaybetti, ama onunla mücadele etmiyor. “Rolüm nasıl görünecek olursa olsun, yüzde 100 dolduracağım,” dedi Däbritz. “Dördüncü Avrupa Şampiyonam olsa bile, milli takım için oynamak ve ülkemizi temsil etmek benim için hala en büyük şey.”

RND/DPA