DFB uzmanlarının tepkileri woltemade, undav ve mittelstädt

merabeyin

New member
Güzel hedefler, güzel şablonlar, sıvı kombinasyon oyunu: VFB Stuttgart bir kez daha kupa finalinde sınıfını gösterdi. Hepsi ulusal antrenör Julian Nagelsmann tarafından aday gösterilen Alman uluslararası denizcisi Nick Woltemade, Angelo Stiller, Maximilian Mittelstädt ve kaleci Alexander Nübel, Arminia Bielefeld'e karşı finalde 4: 2'den ortaklaşa sorumluydu.

Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık

Her şeyden önce, Woltemade ve daha sessiz Bielefeld'e karşı istediği gibi döndü. Undav bir gol attı ve başka bir gol daha hazırladı. Stiller iki asist alır ve Woltemade de golcü olarak parladı.

Mittelstädt, ZDF'deki fincan zaferinden sonra “Ben hazırım. Duygular ortaya çıkıyor. Kelimelerle bile tarif edemiyorum. Sahip olabileceğiniz en güzel duygu.” Dedi. “Bielefeld'i tam öne gittiğimizi şaşırttık,” diye ekledi.

Undav: “tarif edilemez duygu”

DFB meslektaşı undav “tarif edilemez bir duygu” dan bahsetti. Her kupa oyununda takım hazır olduklarını gösterdi. ZDF muhabiri Nils Kaben hala kutlanıp kutlanmadığını bilmek istedi. “Kesinlikle dışarı çıkıyoruz. Önce ziyafete gitmeliyiz, ama sanırım uzun sürmeyeceğiz. Eğer şanslıysan, bizi on dakika görün ve sonra keseceğiz,” dedi Undav.

Final düdüğünden sonra, Nick Woltemade açıkladığı gibi “Kupa kazananı” unvanıyla gerçekten arkadaş edemedi. “Bunun çok kırıldığım için olduğunu bilmiyorum … olağanüstü.” “İki saat şekerleme alan” Woltemade, oyundan önce neredeyse hiç gergin değildi. “Böyle bir oyun oynamak inanılmaz. Hedefi attığımda çok mutluydum çünkü her şey düştü. Bir forvet olarak gol atarsanız, bu iyi bir duygu.”

Woltemade ve diğer DFB meslektaşları için milli takım birkaç gün içinde milli takıma gidecek. “Sezonumun nasıl gittiği çılgınca,” dedi forvet DFB ekibi için ilk aday gösterilmesiyle. Woltemade, Nubel, Undav, Stiller ve Mittelstädt gibi Ulusal Lig Final Four'da. Mini Home Avrupa Şampiyonası'ndaki görev unvanında büyük bir özgüven kısmını alacaksınız.

İlk olarak, Alman milli takımı 4 Haziran'da Münih'teki yarı finallerde Portekizle buluşacak. 8 Haziran'daki olası bir finalde, Fransa veya İspanya da Münih'te bekliyor.