Avrupa Şampiyonası'nda neler farklı olacak?

merabeyin

New member
Avrupa Futbol Şampiyonası'na gidin ARD Ve ZDF ayrı yollar. İki yıl önce Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'nın aksine, iç saha maçında moderatör takımlar için ortak bir yayın merkezi ve ortak bir stüdyo bulunmuyor. Almanya'ya geri döndük ve bu da kendi tesislerimizi kullanabileceğimiz anlamına geliyor” dedi. ZDF-Spor direktörü York Polus. Bu tasarruf etmenize yardımcı olur.


Daha sonra okuyun Reklamcılık


Daha sonra okuyun Reklamcılık


TV izleyicilerinin görmediği şeyler: Onlar için ARD o üretir WDR Köln'deki yerel spor kampüsünde düzenlenen Avrupa Şampiyonası; yayın merkezi ZDF Mainz'daki genel merkezdedir. Ancak seyircinin göreceği şey: Esther Sedlaczek ve Alexander Bommes'in yer aldığı ilk filmin moderasyonu stadyumlardan yapılırken, Katrin Müller-Hohenstein ve Jochen Breyer'in yer aldığı ikinci filmin moderasyonu Berlin'deki başkent stüdyosunu kullanıyor.

Spor direktörü Karl Valks, “Bu seferki yaklaşımımız şu: Altı moderatör ve uzmandan oluşan ekibimizle oyun alanına mümkün olduğunca yaklaşın” dedi. WDR ve Avrupa Şampiyonası'nda ARD-Takım patronu. Bu, kendi sahanızda oynanan oyun sayesinde mümkün oluyor: “Bu, bir günde dört farklı yerden dört oyun sunmanızdan farklı. Bir günde en fazla iki maç oynayacağız.” Her iki kanal da Alman takımının tüm maçları dahil olmak üzere yalnızca 17 maçı canlı gösteriyor. Avrupa Şampiyonasının 51 oyununun tümü yalnızca ücretli sağlayıcıda mevcuttur MacentaTV.


Daha sonra okuyun Reklamcılık


Daha sonra okuyun Reklamcılık

ARD'de: “Sadece orada olması gereken insanlar orada”


Valks herhangi bir rakam vermeden, “Bütçeler son büyük etkinliklere göre daha küçük ve elbette bunu hesaba katmak zorundayız ve hesaba katmak istiyoruz” dedi. Bir başka tasarruf örneği: “TV yayınlarımız stadyumdan yayın araçlarıyla gelmeyecek, her şeyi Köln'deki spor kampüsünden uzaktan yapacağız. Sadece orada olması gereken insanlar var. Sürdürülebilirlik nedenleri ve maliyet nedenleri var.”

İki kamu yayıncısı yakın zamanda Olimpiyat Oyunları ve Katar'daki Dünya Kupası için Mainz'daki Lerchenberg'de ortak bir yayın merkezi ve ortak bir stüdyo kurdu. Alınan bilgilere göre ZDF-Spor direktörü Polus'un ortak noktası şu: “Ana iş, teknoloji, yönetim; bunları birlikte yapıyoruz, birlikte yakın çalışıyoruz. Aksi takdirde maliyet nedeniyle elimizdeki şartları kullanırız.”



Meslektaşı Jochen Breyer gibi Katrin Müller-Hohenstein da Berlin'den ZDF'nin moderatörlüğünü yapıyor.


Meslektaşı Jochen Breyer gibi Katrin Müller-Hohenstein da Berlin'den ZDF'nin moderatörlüğünü yapıyor.

Kaynak: IMAGO/Chai vd Laage


Yayıncılar, maliyetlerin yanı sıra, 14 Haziran'da Almanya ile İskoçya arasında oynanacak açılış maçıyla başlayacak olan ve Avrupa'nın kalbindeki iç saha turnuvasında farklı görünen Avrupa Şampiyonası öncesindeki güvenlik durumundan da endişe duyuyor. Katar'dakinden daha. Bu 'büyük bir sorun' dedi ARD-Takım patronu.

DFB seçimi olan oyunlar için yüksek oranlar mı?


Valks, “Her evde size tavsiyelerde bulunabilecek uzmanlar vardır” diye açıkladı. Ve: “Elbette organizatörle yakın çalışıyoruz.” ZDFSportif direktör Polus, şunları söyledi: “Panik moduna girmek yanlış olur. Uzun yıllardan beri güvenlik görevlilerimizi büyük etkinliklerde hazır bulunduruyoruz.”


Daha sonra okuyun Reklamcılık


Daha sonra okuyun Reklamcılık


Kendi sahalarında oynadıkları maç sayesinde Polus ve Valks, Katar'daki Dünya Kupası'na kıyasla daha büyük bir coşku bekliyorlar ve reytinglerin de bununla birlikte artması bekleniyor. Almanya'da yapılacak bir Avrupa Şampiyonası'nın, diğer ülkelerde yapılacak bir Avrupa Şampiyonası veya Dünya Kupası'ndan çok daha fazla potansiyeli var” dedi. ZDF-Takım patronu.

Ancak Polus kendini bu işe adamak istemiyor: “Kesin bir rakam belirlemedik.” Ancak onun için önemli olan ev sahibi takımın performansı. “Alman takımının iyi çalışması halinde tüm ülkeyi arkasında birleştirme potansiyeline sahip olduğuna inanıyorum.”
 
Üst