Florian Wirtz'in ana parti hakkında söyledikleri bunlar

merabeyin

New member
Büyük zafer anında Bayer Leverkusen'in derinliğiyle övülen kadrosu bir alanda oldukça zayıf görünüyordu. Florian Wirtz, Almanya şampiyonluğunu kazandıktan sonra kutlamanın sorumluluğunu kimin üstleneceğini açıkladı DAZN diye sordu. Milli oyuncu tereddüt etti. “Bilmiyorum. Bizde böyle parti canavarları yok” diyen 20 yaşındaki oyuncu, görünüşe göre alternatif eksikliğinden dolayı Robert Andrich ve Jonas Hofmann'ın isimlerini verdi. Ancak birkaç dakika sonra adı geçen ikinci adam pes etmedi. Hofmann bunu röportaj maratonu sırasında kanıtladı Gökyüzü Wirtz, parti alanında da en üst seviyede olduğunu ve sadece yardımcı bir oyuncudan daha fazlası olduğunu anladı.


Daha sonra okuyun Reklamcılık


Daha sonra okuyun Reklamcılık


Böylece kanat oyuncusunun şişesinden büyük bir bira sıçraması gencin yüzüne çarptı, genç olay yerini “Ahhhhhhh, dostum!” diye yorumladı, umutsuzca gözlerinden şerbetçiotu, malt vb.'yi ovuşturdu ve muhtemelen artık bununla ne yapacağını biliyordu. parti bazında kiminle uğraştığı. Hofmann bir süre sonra takım arkadaşlarına ve seyircilere “Soyunma odasında işler çığırından çıkıyor” dedi: “Söyleyecek söz bulamıyorum.” Pazar akşamı BayArena'ya nüfuz eden bir durum. Werkself'in Werder Bremen'e karşı aldığı 5-0'lık galibiyetin ardından, Bundesliga sezonuna beş maç günü kala Leverkusen'in artık zirveden itilemeyeceği açıkça ortaya çıktı. FC Bayern son 11 şampiyonluğun tamamını kazandıktan sonra bu seri artık sona erdi.

Werder'e karşı başlangıçta sadece yedek kulübesinde oturan ancak daha sonra kendinden emin galibiyete hat-trick yaparak katkıda bulunan Wirtz, “Geçmiş yıllarda Bundesliga'da olanlara bakarsanız, bunu hayal edemezsiniz” dedi. yerine: “Bu tarif edilemez. Bunu henüz tam olarak anlayamıyorum ve başardıklarımızı iyice anlayabilmek için soyunma odasında biraz daha zamana ihtiyacım olacak.” Ancak çok yönlü hücum oyuncusunun şimdilik başarıyı yakalayacak kadar dinlenmesi pek mümkün görünmüyor. Görünüşe göre Hofmann'dan ilham almış ve sonunda şöyle demiş: “Bugünün sonu yok. Yarın tatilimiz var ve herkes bunu ne kadar süre yapmak istediğine karar verebilir. Hofmann şunları ekledi: “Umarım bu bir süre daha sürer.”


Daha sonra okuyun Reklamcılık


Daha sonra okuyun Reklamcılık

Bayer üçlük istiyor


Bayer profesyonelleri tüm coşkuya rağmen bu sezonu henüz bitirmediklerini de açıkça ortaya koydu. Önce parti, sonra yine profesyonellik. Perşembe günü West Ham United'da Avrupa Ligi'nde yarı finale ulaşmak istiyorlar. İngiltere Premier Lig kulübüyle ilk karşılaştırma Leverkusen'in 2-0 üstünlüğüyle sonuçlandı. 25 Mayıs'ta Werkself, DFB Kupası finalinde ikinci lig takımı 1. FC Kaiserslautern ile karşılaşacak.
 
Üst