Emery, Aston Villa'yla sözleşmesini uzattı

merabeyin

New member
Bir sonraki teknik direktör piyasadan çekildi: FC Bayern'in teknik direktörü Unai Emery, Premier Lig kulübü Aston Villa ile sözleşmesini 2027 yılına kadar uzatıyor. Bu durum Münih'teki olası aday çemberini daha da daraltıyor. Alman rekor şampiyonları, sezon sonunda kulüpten ayrılacak olan Thomas Tuchel'in halefini acilen arıyor.


Daha sonra okuyun Reklamcılık


Daha sonra okuyun Reklamcılık


52 yaşındaki Emery, Aston Villa'da teknik direktör olarak görev yaptığı son bir buçuk yılda dikkatleri üzerine çekti. İspanyol oyuncu, Ekim 2022'de Birmingham kulübüne geldi. O dönemde Premier Lig'den küme düşme adayı olan oyuncuyu Konferans Ligi'ne taşıdı. Bu sezon Aston Villa dördüncü sırada yer alıyor ve Şampiyonlar Ligi mücadelesinin tam ortasında yer alıyor.

Xabi Alonso (Bayer Leverkusen'de kaldı) ve Julian Nagelsmann'ın (milli teknik direktör olarak kaldı) iptal edilmesinin ardından, Avusturya milli antrenörü Ralf Rangnick ve İngiltere birinci lig kulübü Brighton ve Hove Albion'un teknik direktörü Roberto De Zerbi şu sıralar sıcak bir şekilde takas ediliyor. Bayern'de. Avusturya derneğine göre Rangnick davasında “hiçbir soruşturma” alınmadı.
 
Üst